Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Utazás Ausztriába?

Utazás Ausztriába?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy ha kutyával utazok Ausztriába,az útlevélen kívül nem kell semmi a kutyának?

Nincs olyan, mint pl angliában,hogy karanténba teszik a kutyát,vagy ilyesmi?

Ha minden igaz,akkor jövőhét elején megyek,és ezt ma tudtam meg,szóval,ha kell karantén el vagyok késve, úgyhogy kérlek nyugtassatok meg,hogy elég az,ha csak útlevele van a kutyának.

2014. márc. 11. 17:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Már Angliában sincs karantén. Elég az útlevél érvényes oltásokkal.
2014. márc. 11. 17:47
 2/8 Akiteki ***** válasza:
Nézd meg, hogy érvényes legyen.
2014. márc. 11. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát mivel szegény kutyának nincs személyi igazolványa, így neki nincs más választása, marad az útlevél :D
2014. márc. 11. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az útlevélben benne kell, hogy legyen az utolsó, érvényes, 21 napnál régebbi veszettség elleni oltás és a chipszám. Csak így érvényes.
2014. márc. 11. 18:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi kettes...

Tudtam,hogy valaki belefog kötni, hogy nem írtam az útlevél után,hogy kutyaútlevél, de én naiv gondoltam,hogy kutyás oldalon van annyi esze a válaszolóknak tisztelet a kivételnek (másik 3 válaszadónak) hogy ez egyértelmű legyen. Nem gond, nem csalódtam...

A többieknek köszönöm.

Megnyugtattatok.

Amúgy,3 hónappal ezelőtt ismerősöm ment angliába kutyával, és neki kellett karantén a kutyának két hét..

de nem úgy,hogy be volt zárva egy idegen helyen,hanem annyi lett megszabva,hogy karantén alatt ne vigye ki az udvarról.

De,így lényegesen egyszerűbb a történet.

Köszönöm mégegyszer

2014. márc. 11. 18:01
 6/8 A kérdező kommentje:

most már 4 válaszolónak :)

Semmivel nincs gond,mert 7-8 hónapja kapott veszettség ellenit, úgyhogy még pár hónapig ráérek elvinni.

2014. márc. 11. 18:02
 7/8 Maxitabi ***** válasza:

Arra kell figyelned, hogy a "közlekedésbiztonságnak megfelelően" szállítsd.. mert a kötözködő rendőrök megbüntethetnek.. vagyis minimum biztonsági övhöz bekötve legyen, vagy box stb.

De ez csak akkor gáz,ha megállítanak.

Amúgy nagyon kutyabarát ország,de póráz,kakizacsi és az összeszedés mindenhol alapvető!!

2014. márc. 11. 20:01
 8/8 A kérdező kommentje:

persze, azok itthon is alapvető dolgok. Sose hagyom ott a kakit.

Bár,se boxom,se övem neki... majd meglátjuk, hogy mi lesz. remélem nem állítanak meg,mert most nem fogom tudni beszerezni egyiket sem.

2014. márc. 11. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!