Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet adni kutyának kevés...

Lehet adni kutyának kevés Guttalaxot, amíg nem tudom elvinni állatorvoshoz?

Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adnék neki,lehet hogy nagyobb kárt csinál mint hasznot.Inkább minél előbb vidd állatorvoshoz.
2014. márc. 11. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne adj neki emberi gyógyszert, hacsak nem állatorvos mondja, hogy lehet. Én adtam már Imodiumot kutyámnak állatorvosi ajánlásra, az első kutyának segített és semmi baja nem volt tőle, a másiknak meg olyan bíborszínű véres hasmenést okozó bélgyulladást csinált, hogy borzasztó. Saját szakálladra semmi ilyesmit ne adj.
2014. márc. 11. 11:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor nem adok neki.
2014. márc. 11. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Székrekedése van? Paraffin olajat adhattok neki, az nem árt, de ettől függetlenül orvos kell, hogy lássa.
2014. márc. 11. 11:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha anyagi okok miatt nem szeretnéd még dokihoz vinni, én a helyedben felhívnám, hogy adhatok-e neki. Normális állatorvos úgyis válaszol, és nem hajt el.
2014. márc. 11. 13:06
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen,székrekedése van,mondjuk mióta kiírtam a kérdést, kakilt már,de ettől függetlenül fel fogjuk hívni az orvost.

És köszönöm a többi választ is. :)

2014. márc. 11. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!