Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 6 hetesen lehet már Pitbullt...

6 hetesen lehet már Pitbullt edzeni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 20:00
1 2 3 4 5 6
 31/53 Firestorm ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg fogyatékos.
2014. márc. 11. 12:19
 32/53 anonim ***** válasza:
100%
2014. márc. 11. 14:23
 33/53 anonim ***** válasza:
100%

Egy: hat hetesen NEM lehetne nálad.

Kettő: egy hathetes kutya egy kisbabának felel meg

Három: várd meg az egyéves kort, utána viheted edzeni.

Négy: remélem, nem kutyaviadalra akarod képezni. Ha mégis, bízom benne, időben lekapcsolnak.

2014. márc. 11. 14:37
 34/53 A kérdező kommentje:
miért kutya viadal azt nem szabad ? ki mondta ??
2014. márc. 11. 14:41
 35/53 anonim ***** válasza:
100%
Mondd már meg kérdező, mit nem értesz? Szövegértésből karó az átlagod, ugye, vagy suliba sem jártál, hogy ennyire analfabéta vagy? Nem kezdhetsz izmosítani egy baba kutyát, akinek még bőven az anyja mellett a helye, csak 1-1,5 éves korban. Milyen izmokat akarsz növeszteni szegénynek, még fejlődésben van a csontozata, és az ízületeit teszed tönkre ezzel. Ha azt akarod, hogy erőteljes kutyád legyen, akkor arra törekedj, hogy minőségi tápot kapjon ilyen idős korban, 1 éves koráig még futtatni sem nagyon szabad, nemhogy direkt ráedzeni, persze cigányék ezt nem bírják megérteni mi? A múltkor a szemem láttára vittek el a fajtátoktól egy kiscsikót a vágóra, akinek deformálódott a gerince, persze, azért ültek rá szegényre mintegy 5 hónaposan, hogy edzen, mert izmosítani akarták azt a szegény párát is, aztán csodálkoztak, hogy olyan mértékben megsüllyedt a háta, hogy még a saját súlyát sem bírta el a végén. Persze, ha a te keverék kutyád 3 évesen nem fog tudni lábra állni, azt is lepasszolod majd valakinek ugye, mert a felelősséget hírből sem ismered, minek az ilyen embernek állat egyáltalán, mondd már meg őszíntén. Az anyját is sikerült kinyírnod, ráadásul nekem is feltűnt, hogy két napja még csak 4 hetes volt, mit akarsz itt egyáltalán, hányan mondják még el, hogy hülye vagy az állatokhoz, és ajándékozd el inkább?
2014. márc. 11. 14:50
 36/53 anonim ***** válasza:
100%

A kutyaviadal illegális,és ezt nem a szomszég józska bácsinak a fiának az xy ismerőse mondta, hanem jogszabályba van foglalva! És ha a csöködt agyaddal esetleg mégsem hinnéd el, bemásolom szóról szóra jogszabálytár 1998. évi XXVIII. törvény néhány mondatát:

Az állat kímélete, az állatkínzás tilalma

6. § (1)19 Az állatnak tilos indokolatlan vagy elkerülhető fájdalmat, szenvedést vagy sérülést okozni, az állatot károsítani, így különösen az állatot nem szabad:

a) kínozni, b) emberre vagy állatra uszítani, illetőleg állatviadalra idomítani

7. § (1)22 Tilos az állat fizikai, pszichikai állapotának olyan megterhelése, küzdelemre késztetése egy másik állattal vagy emberrel, amely sérülést vagy halált okozhat (a továbbiakban együtt: állatviadal). Tilos az állatviadal szervezése, tartása, továbbá az állatviadalra fogadás szervezése, az állatviadalon való közreműködés, részvétel, fogadáskötés.

(2) Tilos állatviadal céljára

a) állatot tartani, tenyészteni, kiképezni, idomítani, valamint más személynek átadni, vagy forgalmazni;

2014. márc. 11. 15:00
 37/53 Firestorm ***** válasza:
100%

Ez tuti egy cigány troll.Idejött szórakozni,szánalmas.

Remélem azért egy IP cím kiderül és jól megtoszogatják a kis seggét a viccelődése miatt.

2014. márc. 11. 15:21
 38/53 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező csak a sztereotípiákat erősíti , miszerint a köztudatban ""harci"" kutyaként nevezett fajtákat az izomagyú és/vagy péniszméretüket kompenzáló és/vagy suttyók tartják,továbbá nemlétező erejüket a kutyán keresztül akarják fitoktatni. Szánalmas. Ez olyan,mint a yorki rendszerint babusgató, IQ light cicamacák kedvenc kutyuskái...
2014. márc. 11. 16:13
 39/53 anonim ***** válasza:

Kezdem én is azt gondolni,hogy ez az egész csak egy vicc,és a kérdező csak poénkodni akar...

Vagyis mélységesen bízom benne,hogy ez az egész egy vicc...

2014. márc. 11. 17:57
 40/53 anonim ***** válasza:
77%

Basszus emberek...

Tajgetosz-szindróma nem ölthet ilyen mértékeket, vagy ha mégis, én kivonnám magam ebből a társadalomból.

Végigolvastam. Reggel még azt hittem, leáll ez a szerencsétlen, de szerintem poénkodik... Kutyaviadalra rákérdezni basszus...

Ennyi erővel kedves kérdező, menj ki az utcára és rendezz fight clubot!

Komolyan és akkor ilyenkor pampogjon nekem bárki az esztétikai-egészségügyi fül- és farokcsonkolás betiltásáról, mint nagy állatvédelmi célkitűzésről. Amíg léteznek ilyen emberek, addig erre kéne odafigyelni, szabályozni a társállattartást, kritériumokat szabni!

2014. márc. 11. 18:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!