6 hetesen lehet már Pitbullt edzeni?
Egy: hat hetesen NEM lehetne nálad.
Kettő: egy hathetes kutya egy kisbabának felel meg
Három: várd meg az egyéves kort, utána viheted edzeni.
Négy: remélem, nem kutyaviadalra akarod képezni. Ha mégis, bízom benne, időben lekapcsolnak.
A kutyaviadal illegális,és ezt nem a szomszég józska bácsinak a fiának az xy ismerőse mondta, hanem jogszabályba van foglalva! És ha a csöködt agyaddal esetleg mégsem hinnéd el, bemásolom szóról szóra jogszabálytár 1998. évi XXVIII. törvény néhány mondatát:
Az állat kímélete, az állatkínzás tilalma
6. § (1)19 Az állatnak tilos indokolatlan vagy elkerülhető fájdalmat, szenvedést vagy sérülést okozni, az állatot károsítani, így különösen az állatot nem szabad:
a) kínozni, b) emberre vagy állatra uszítani, illetőleg állatviadalra idomítani
7. § (1)22 Tilos az állat fizikai, pszichikai állapotának olyan megterhelése, küzdelemre késztetése egy másik állattal vagy emberrel, amely sérülést vagy halált okozhat (a továbbiakban együtt: állatviadal). Tilos az állatviadal szervezése, tartása, továbbá az állatviadalra fogadás szervezése, az állatviadalon való közreműködés, részvétel, fogadáskötés.
(2) Tilos állatviadal céljára
a) állatot tartani, tenyészteni, kiképezni, idomítani, valamint más személynek átadni, vagy forgalmazni;
Ez tuti egy cigány troll.Idejött szórakozni,szánalmas.
Remélem azért egy IP cím kiderül és jól megtoszogatják a kis seggét a viccelődése miatt.
Kezdem én is azt gondolni,hogy ez az egész csak egy vicc,és a kérdező csak poénkodni akar...
Vagyis mélységesen bízom benne,hogy ez az egész egy vicc...
Basszus emberek...
Tajgetosz-szindróma nem ölthet ilyen mértékeket, vagy ha mégis, én kivonnám magam ebből a társadalomból.
Végigolvastam. Reggel még azt hittem, leáll ez a szerencsétlen, de szerintem poénkodik... Kutyaviadalra rákérdezni basszus...
Ennyi erővel kedves kérdező, menj ki az utcára és rendezz fight clubot!
Komolyan és akkor ilyenkor pampogjon nekem bárki az esztétikai-egészségügyi fül- és farokcsonkolás betiltásáról, mint nagy állatvédelmi célkitűzésről. Amíg léteznek ilyen emberek, addig erre kéne odafigyelni, szabályozni a társállattartást, kritériumokat szabni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!