Kérdésem a következő! Aki kutyapelust vásárol, honnan szerzi be, és mennyiért? Vagy nem e lehetne helyettesiteni valami hasonlóval?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 10:13
11/31 anonim válasza:
Igen én is a patikában szoktam venni 60x60 pelenka alá való betegnek valót,40 ft darabja. én szoktam venni előre 30db-ot megéri árban.
12/31 A kérdező kommentje:
"pelenkát adni rá"??????:D jo ég, eddig le se esett.. sok fogalmad lehet neked is a kutyapelusról:)
2009. dec. 14. 11:01
13/31 A kérdező kommentje:
sima patikában? mert az van a közelbe:)
2009. dec. 14. 11:03
14/31 anonim válasza:
Igen, igen, sima patikában. Azért is írtam, mert az tuti van a közelben :)
15/31 A kérdező kommentje:
nagyon köszi! megyek is, megkérdezem:))) remélem lesz, patika az van böven. tényleg köszönöm a hasznos infot, ez nem jutott eszembe... vettem pelenkázo alátétet is, de az is 1000ft 10 db.. egy probát megér:)
2009. dec. 14. 11:12
16/31 A kérdező kommentje:
kb. fele annyiba kerül, mint a kutyapelus a patikás megoldás.. :)))
2009. dec. 14. 11:14
17/31 A kérdező kommentje:
bocsi, még annyit szeretnék megkérdezni, hogy ez olyan, hogy még kell rá ruhapelenka, vagy ugyanugy néz ki mint a kpelus?
2009. dec. 14. 11:20
19/31 anonim válasza:
Első voltam:
szerintem arra is válaszoltam, mert írtam a macskaalmot ami lényegesen olcsóbb, és azért kicsit kedvesebb is lehetnél ha valaki segíteni akar!
semmi rosszat nem mondtam...
20/31 A kérdező kommentje:
én elhiszem, csak nem a kérdésre válaszoltál... :( a macskaalom és a pelenka között nincs nagy különbség, csak ég és föld... és mivel lakásban lakunk, ezt a lehetöséget, egy az egyben elvetem... én a sétán akadtam ki, mert amig nincsenek meg az oltások, nem fogom levinni a fertöbe:(( nyilván ahogy lehet, leviszem...
2009. dec. 14. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!