Mi a véleményetek az Aldi Romeo tápról?
Szeretik a kutyák?
Jobb mint a Butchers?
Köszi a válaszokat!
Én úgy hallottam,hogy olcsóbb kategóriában az aldis rómeo elég jó.Sosem etettem vele,csak hallottam.
Próbáld ki a BARF módszert,elég gazdaságos és sokkal jobb a tápoknál.
Az egészségesen tartott kutya nem válogat a tápok között, hogy szereti, vagy sem.Megeszi, amit eléje tesznek.
Az emberek általában a saját kutyájuknál úgy döntik el, melyik táp a jobb. hogy megfigyelik, melyiktől lesz a kutya szép, egészséges, aktív.
Én most kezdtem vele etetni, egyelőre csak annyit tudok, hogy nagyon szívesen eszik.
(Egy ideje húskonzervet kevertem a táp mellé, ha nem kaptak húst, 1-2 percig vártak és csak aztán ettek. Ennek nekiestek azonnal.)
kb a két táp egy szinte mozog ha jól olvastam ki anno a számokat, a Butchersben 10%-al több a husi...azt hiszem (romeoban 20, Butchersben 30). De hasonlítsd össze a két címkét, és kész:)
nálunk imádják:)
Már vettem egy 3 kilós zsákot,de először ezt a maradék Butcher's-t keverem a PetBistro-val,és csak utána adom nekik ezt. Kiváncsi leszek. :-)
Jöhetnek még válszok.
Amúgy hétfőn és kedden csak fél adag tápot és nyers husit kapnak a cicámmal közösen és pénteken konzervet.
Jöhetnek még válaszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!