4 hetes Pitbull kutyának mit szabad ennie? Vagy mit kell enie?
Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 15:25
11/26 Firestorm válasza:
Osztom a véleményedet.
Nem értem az ilyet miért tűri el az ország az ekkora felelőtlenséget.Büntetném,minimum 3 év szabadságvesztésre.
12/26 A kérdező kommentje:
énis te vagyok te nyomorék
2014. márc. 10. 09:42
13/26 Firestorm válasza:
Ezt magyarul is megfogalmaznád?
14/26 anonim válasza:
És miért itt? Miért nem a kicsi mellett? Miért nem valami nagy áruházban, ahol tudsz tejpótlót venni? Remélem megástad már az anyakutya mellett a kicsinek is a gödröt...
15/26 anonim válasza:
az ilyeneknek minek kutya?
adj fel hirdetést,hogy egy felelősség teljes gazdinak eladó... bár, még egy utolsó gipsy is felelősségteljesebb, mint te...
sajnálom azt a szerencsétlent,hogy ez a sors adatott neki...
remélem egyszer átéled ugyan ezt, amit a kölyök, meg az anyja...
16/26 anonim válasza:
Miért nem hívsz fel egy állatorvost már? Ha a gyakorikérdések oldalon tudsz írni akkor nyilván van neted, tudsz keresgélni a környékeden egy ügyeletes állatorvost. Mire vársz?
17/26 A kérdező kommentje:
de miért vagytok ilyen nyomorékok szerintetek én azt akkarom hogy pusztuljon el -.- akkor ki se irtam volna...
2014. márc. 10. 13:14
18/26 Firestorm válasza:
Ha nem akarnád,hogy meghaljon akkor nem kérdést írsz ki,hanem elmész egy állatorvoshoz,aki mindent elmond neked,hogy mi a teendő.Viszont a stílusodból sok mindenre lehet következtetni,de ezt most nem írnám le inkább,ha nem probléma.
19/26 anonim válasza:
Miért mi vagyunk a nyomorékok? TE nem vagy hajlandó felhívni egy állatorvost, vagy a neten utánanézni. Beírod, hogy kölyökkutya táplálása, biztos kiadja mit kell csinálni ilyenkor! Nem volt még ilyen esetem kölyökkutyával, de azt tudom, ha baj van, orvost kell kérdezni.
20/26 anonim válasza:
azért vagytok "nyomorékok" (bár én nem ezt a jelzőt használtam volna) mert valaki kérdez valamit és a normális válaszok mellé nem bírjátok megállni, hogy odaírjátok, hogy az ilyen embert lecsuknátok, miért kell szaporítani, biztos elpusztul a kiskutya, blablabla
segítséget kér és iszonyú agresszív támadást kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!