Az utcán találtam egy kiskutyát és befogadtam akkor még alig lehetett pár hetes. De most már kíváncsi vagyok milyen fajta vagy milyen keverék mert én nem nagyon értek a kutyákhoz. Aki valamennyit is ért hozzá meg tudná mondani nekem? Itt a képek:
2014. márc. 9. 14:50
11/18 Firestorm válasza:
Szerintem pit van benne,de nem tudom csak azt,hogy ez a kutya álomszép!
12/18 anonim válasza:
Pitbull keverék lehet, nagyon szép kutyus :)
13/18 A kérdező kommentje:
2014. márc. 9. 17:33
14/18 anonim válasza:
pit, staffi vagy sharpei? egyébként nagyon édes kis kutyus :)
15/18 anonim válasza:
Én is staff-sharpei keverékre gondoltam, de a háta színe kicsit elbizonytalanít.
16/18 anonim válasza:
Engem meg a szőrének a minősége bizonytalanít el, olyan németjuhászos. Az biztos, hogy bull típusú terriereknek, meg sharpeinek nem ilyen "szálkás" a szőre.
17/18 anonim válasza:
18/18 anonim válasza:
Köszi a képeket oldalról.
Ezért kérdeztem, mert alkatra nem pit abszolút. Lehet, hogy valahol németjuhász tényleg van a felmenők között. A mancsa alapján jó közepes méretűre fog nőni.
Később már több látszik majd belőle, hogy mi lehet a vérvonalban :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!