Kutyagazdik! Van köztetek olyan, aki nyerssel etet? Mit gondoltok a nyers etetésről?
Jelen! :)
2 bichont etetek nyersen már 8-9 hónapja.
Meg vagyok vele elégedve nagyon! :)
Csak pozitív hatással volt a kutyáimra,mellesleg a bélgyulladásos 12 éves bichonom amióta nyersen etetek,nem kapott bélgyulladást.Pedig azelőtt Acana bárányosat kapott szóval nem is rossz minőségűt,még is a nyers etetés hozta rendbe :) Tápozásnál 4-6 havonta a dokinál kötöttünk ki,mert hol gyengébb hol erősebb bélgyulladást kapott.
Szóval a mi kutyáinknak nagyon bevált :)
Én nyerssel és táppal etetek. Vacsira nyersen kapnak különféle csontos és színhúsokat(amihez éppen hozzá tudok jutni). Nálam csontosból a dobermannomnál csak a csirkeszárny jöhet szóba, a többitől hasmenése volt (és elég érzékeny), a németjucim meg mindenevő (szerintem az autógumit is megemésztené), ő mindent kap, ami éppen olcsó vagy kimarad a hentesnél. Színhúst néha főzöm nekik kicsit (disznó és vad, mert sosem lehet tudni). Tápot reggel kapnak (Fit + Fun), ettől egyiknek sem megy a hasa, szinte az összes többinek volt már valamilyen nemkívánatos hatása valamelyik kutyára.
Egyébként emellett az etetési módszer mellett sikerült nekem eddig egyedül a normális (és kevés) székletet, a kevés pukit és az energikusságot, megfelelő kondíciót elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!