Kutyának adhatok mentes ásványvizet?
Szénsavasat is adhatsz... :)
Én (véletlenül) egy pohárnyi friss szénsavas ásványvizet öntöttem a táljába. Nem értettem, hogy miért néz rám olyan furcsán. Megkóstolta, rázta a fejét, és bámult rám. Aztán megint ugyanezt, csak a harmadiknál kapcsoltam, hogy valami nem jó a vízzel. :)
Olyan sztorim van a csapvízről... :D
Külföldön élünk, itt nagyon tiszta a csapvíz. Karácsonykor hazaautóztunk a szülőket látogatni, jött velünk a kutya is. Megérkezünk a szállodába Budapesten, első dolgom, hogy vizet adok a kutyának, aki odarohan, belelefetyel, aztán abbahagyja és néz rám. Mondom ez hülye, mentem kipakolni. Térülök-fordulok, azt látom, hogy nagy igyekezettel toszogatja ki a tálat a szoba közepére, mint amikor üres (így szokta otthon jelezni, ha szomjas és elfogyott a vize) Elgondolkodtam, csak nem..? Kaptunk "welcome" mentes ásványvizet, kiöntöttem a csapvizet, adtam őfelségének ásványvizet, na azt mind megitta, szóval szomjas volt, csak ledöbbent a klórszagtól, vagy mi.. ;DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!