Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Babéziát diagnosztizáltak a...

Babéziát diagnosztizáltak a 4hónapos kuvaszomnál, volt valaki hasonló cipőben?

Figyelt kérdés

Szombat reggel óta levert,kedvetlen,étvágytalan a kutyusom!

Aznap délután ki is hívtam az állatorvost,kapott 5fajta injekciót,az ínye tiszta fehér volt!Vasárnapra teljesen jól lett evett de kicsit kedvetlen volt sokat feküdt.Vasárnap dutan a doktor babéziát diagnosztizàlt a kutyánál.Elkezdte a kezelést,hétfőre rosszabbul lett,ujra szurikat kapott kedden pedig már infuziot is kiszáradás miatt,hiába ivott nem szívodott fel neki,tegnap nem kellett neki örültünk már,hogy jobban van.Egész héten hányt vasárnap óta semmit nem evett!ma valoszinu megint kap infuziot mert ki van száradva!Nagyon kedvetlen és egész nap alszik.nagyon gyenge! :( Szeretném megkérdezni,hogy volt e valakinek hasonló beteg kutyusa?Hogx alakult a sorsa?Meddig tartott a felépülés?Köszi elore is!

2014. márc. 6. 11:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm aranyosak vagytok!

Nagyon igazsàgtalanság alig élt még és mennyit kellett szenvednie :( :(

Van egy másik kutyusunk is ő 15 éves lesz májusba sose kellett hozzá orvost hìvni sose talaltunk benne kullancsot.Már sehol sem bagyunk biztonsagban tőlük!

2014. márc. 6. 18:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
sajnalom, tudom milyen erzes:( szerintem lehet h nem babeziaja volt amugy…..vagy egyeb rejtett baja is es a 2 egyutt nem ment neki…de ez mar mindegy is:(( nagyon nagyon sajnalom:( ti mindent megtettetek gyorsan lepttek, istenek nem vagyunk, de nagyon nagyon sajnalom:((((((((((((
2014. márc. 7. 16:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Én tegnap a nyakamban találtam kullancsot.Még gondoltam is,inkább belém másszon,mint a kutyámba,én legalább nem kapok tőle babesiát.
2014. márc. 7. 16:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszőnöm.az egyűttérzést!Borzasztó :( :( folyton csak ő jár az eszembe és,hogy mit tehettem.volna még értr.Egyébként szerintem.sem csak az volt a probléma...ha volt is babéziája! :( Nahyon hiányzik :( :( :( Annyi minden várt még rá az életben! :(
2014. márc. 7. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!