Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ugye muszáj kibírni, hogy ne...

Ugye muszáj kibírni, hogy ne "segítsek" a kutyámon, ha az állatorvos megtiltotta?

Figyelt kérdés
Reggel voltunk orvosnál (változatos fosós-hányós téma) azt mondja minden normális a gyomrával, de azért kaptunk valami gyógyszert, amit holnaptól kell adni, meg ma ne egyen, ne igyon semmit. Nyomorult most is ott áll a vizestálja helyén és néz rám... az etetést még megértem, de tényleg inni sem adhatok neki? :(
2014. márc. 4. 16:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%

ha két napja rendben volt már a kutya, mi a fenéért vitted orvoshoz? Valamivel elcsapta a hétvégén a gyomrát és jól kijött belőle a fosással, hányással.

Bűn kínozni a kutyát, ha végül már semmi baja. Annyit tehetsz, diétáztatod egy-két napig, és odafigyelsz, mit eszik, mit szed fel a földről.

2014. márc. 4. 20:39
 12/15 A kérdező kommentje:

Na, megitattam végül és nem hányt. Viszont ma reggel már megint kétszer is fosott, szóval most nem vagyok biztos benne, hogy jól tettem-e.

Ez ilyen visszatérő dolog szegényemnél, azért lihegtem túl ennyire, 5 éves a kutya, 1,5 éves volt mikor befogadtam, az előző gazdája egy jóindulatú, de a végtelenségig hozzá nem értő fiatal lány volt, aki kölyökkora óta nem táppal, de nem is kutyának való fűszermentes dolgokkal etette, hanem mindig a saját maradékával. Ha kínai csípős levest evett, akkor azzal, a kutya gyomra ettől nagyon kikészült, a szokott állatorvosunk javaslatára már évek óta csak hipoallergén tápot eszik, meg persze az itthon, sótlanul főzött csirke-rizs kombót.

Most nem tudom mi van vele, mindenesetre elkezdtem adni neki a tegnap kapott gyógyszert (Zitac Vet) egyébként eszik-iszik-játszik, szólval nem beteg, csak a gyomra.... hát ha nem javul holnap se, akkor visszatelefonálok az orvoshoz, bevallom hogy kérése ellenére megitattam, aztán azóta is hasmenése van. :(

Köszönöm mindenkinek, aki írt.

2014. márc. 5. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem a víztől fosik, hanem a problémájától.

Valószínűleg érzékeny a bele, lehet valami fertőzése van vagy rossz kaja miatt.

Mondanám hogy széntabletta, fokhagyma, kefir de a dokid úgy is adott valamit gondolom.

2014. márc. 5. 22:10
 14/15 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, mert tegnap óta, amióta elkezdett hatni a gyógyszer, minden rendben van, plusz abbamaradt a folyamatos szellentgetése is :D
2014. márc. 6. 14:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Mit adott a doki?
2014. márc. 13. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!