Pesten bekerített kutyafuttató hol van?
A belső kerületekben hol van olyan kutyafuttató, ami viszonylag nagy, bekerített (nem szökik ki a kutyám a nagy kerítés réseken)?
Ami nem bekerített, de el lehet engedni a kutyát, az is érdekel, de elsősorban a szökésmentes:)
Hát én nem nagyon tudok ilyet, pedig örülnék neki.
Mi a Köztársaság térre járunk, az "emlékmű" le van kerítve, bár ajtó meg ilyenek nincs, elvileg el tud menni a kutya, ha akar. De nem szoktak, valahogy ők is jobban szeretik ott a kerítésen belül.
Te vagy a városligeti lány a 7 hónapos kölyökkel, nem? :) Gyere ki egyszer a köztire, nagyon jó a társaság is. :)
igen én vagyok..kisséelegem lett ezek után az emberekből :D
Meg érted, így hogy a fenébe sétáltassak kutyát, ha bekerített futtató alig van?! :S Akkor meg ne szóljanak már be, na... :D
Megértelek, én voltam a 16:36-os. :D
Gyere ki a köztire, az kisebb hely, meg ott a körben a kutyák elvannak, nem mennek el, a járókelők meg a járdán közlekednek.
Jobban lehet úgy behívást tanulni, ha sok kutya van a közelben, mert akkor nem megy el a tiéd sem a vakvilágba. Meg ha kicsit meg van lepődve a sok kutyától, akkor könnyebben magadhoz tudod hívni, mert menne hozzád menedékbe. :D Ezt jól ki lehet használni arra, hogy gyakorold a dolgokat. Na meg ott mászkál annyi ember, hogy zavarában azt sem tudná, melyiket kéne üldöznie. :D Gyanús, hogy inkább ott maradna a többivel :)
nem beaglem van, nem szeretem azt a fajtát...
csak ha beírom a google-ba, h pest kutyafuttató, akkor ezt a beagle-es oldalt dobja ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!