Mit csináljak ha ennyire fél a másik kutyáktól?
Másik kutyáktól?
A másikban a "k" nem a többes szám jele.
Más kutyáktól.
Szoktatni kell, fiatal még.
Nem hamis, és méretben hasonló, vagy kisebb, és nem harcias ebekhez vinni, lehetőleg nem azonos neműhöz.
Az enyémmel is ez a probléma. Járunk vele kutyaiskolába, és hiába vagyunk már ott 3 hónapja, minden reggel ugatja a többit, de mikor elkezdődik a foglalkozás, már nem nagyon. Azt mondták, hogy azért ilyen, mert kiskorában nem vittük olyan környezetbe, ahol megtanulhatta volna, hogy nem kell félni. Nem találkozott más kutyákkal, emberekkel is csak olyanokkal akik hozzánk jöttek. Az oktató azt mondta, hogy szépen oda kell vinni közel a többi kutyához, és folyamatosan nyugtatni, hogy tudja, hogy én sem félek tőlük, neki se kell és nincs semmi baj. Volt olyan is, hogy elengedtük, hogy játsszon a többiekkel, de először úgy sprintelt a kijárat felé, mintha az életéért futna, de utána valamennyire megszokta és ő is futkározott velük :D
Tegnap pedig hazahoztam egy kiskutyát, akit apukám munkahelyének közelében találtak.Nem akartam megtartani, csak egy kics tejet akartam adni neki. A kutyám(elég nagy termetű németjuhász), megint úgy betojt attól a néhány hetes csöppségtől, hogy két métert ugrott hátra mikor a kicsi felemelte a melső lábát felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!