Szerintetek a kutyámnak melege lehet? Mert liheg
Figyelt kérdés
de csak egy 10 20 másodpercig de miért? meg mikor ásitás nyitogatja a száját miért?2009. dec. 11. 21:03
1/9 A kérdező kommentje:
szal mikor ásit nem ásit vagyis akkor vagy nem tom nyitogatja a száját vtunk orvosnál és azt mondta hogy influenzás 2 inekcio de félek
2009. dec. 11. 21:05
2/9 anonim válasza:
Én még őszintén szólva nem láttam olyan kutyát, amelyik ne lihegett volna állandóan. :)
3/9 anonim válasza:
Lehet melege,főleg ha fűtött szobában van!Ez teljesen normális... Ásitást nem nagyon értem,miért baj ha nyitott szájjal ásit?Vagy lehet én értelmeztem rosszul a kérdést:D
4/9 A kérdező kommentje:
Ásítani akar de ásít azt kinyitja a száját azt megint ki ki ki ki ezt mért?
2009. dec. 11. 21:19
5/9 anonim válasza:
áhhá..,tehát ásit egyet és utána nyitogatja a száját,ha jól értem..!Őszintén szólva nem tudom,lehet légszomja van!De ha az orvos azt mondta semmi komoly,akkor nem kell agódnod!;)
6/9 A kérdező kommentje:
mi az hogy légszomj? DE akkor mért liheg egy 20 másodpercig nem fog elpusztulni kül közép uszkár :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
2009. dec. 11. 21:38
7/9 A kérdező kommentje:
nem fog?
2009. dec. 11. 21:43
8/9 anonim válasza:
Írd le kérlek normálisan, rendes mondatokba foglalva, hogy mi a probléma a kutyával, mert egyszerűen nem érthető, amit írsz.
Írd meg azt is, hogy hány éves, hol lakik (lakás/kert, padlófűtés van-e), illetve hogy volt-e valamilyen betegsége (akár műtét, akár komolyabb gyógyszeres kezelés).
9/9 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy légszomj..,ha könnyedén lélegzik és nem köhög akkor kizárt!Nyugi nem fog elpusztulni és nincs semmi komoly baja!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!