Mi legyen a neve?
Figyelt kérdés
Holnap délután hozunk haza egy új családtagot egy kis fekete kan labrador,7 hetes,nagyon cuki. De sajnos még nem jutottunk közös nevezőre a nevét illetően,várnám az ötleteket! :-) rövid nevet szeretnénk,de olyat ami felnőtt korában is jÓl illene hozzá,nem csak kicsi kutyaként! Várom az ötleteket,köszi! :-)2014. febr. 27. 09:55
1/10 anonim válasza:
Szia!
Szerintem adj neki valami különleges nevet!
Mert tudod, Buksi-ból, meg Picúr-ból több ezer van.
Szerintem ezek egész jó nevek:
Rex, Lord, Akira, Néró, Rocky :)
3/10 anonim válasza:
Kormi, Rex, Blacky (tényleg van ilyen kutyanév),Tappancs. Az én kutyámat Kuksinak hívják. (fekete-barna,kan, beagle-tibeti terrier keverék).
5/10 anonim válasza:
4-es vagyok
nekem a Toby is tetszene
6/10 anonim válasza:
Nem fontos egyből nevet adni, először figyeljétek meg a mozgását, a jellemét, a külsejét. Ebből lehet alkotni egy olyan nevet, ami jellemző rá. De ha valami komoly nevet akarsz adni, akkor bármi lehet. A barátunk nagytestű fiúkutyájának neve: Borisz, de mindig csak Bobókának hívják.
7/10 anonim válasza:
Bounty ,Negro ,Lord ,Akira ,Rénó ,Berry ,Apacs ,Argó,Metaxa,Radar,Soma,Walter ,Jasper . <-- nekem ezek tetszenek :)
8/10 sippara válasza:
Szapiskeverék, DPsleszdeolcsóvolt, Leszarommibajacsakfizetninekelljen, Olcsóka, esetleg Olcsi? Szerintem tök jó nevek, és hűen tükrözik a kutyavásárláshoz való hozzáállásotokat is :)
9/10 anonim válasza:
8-asnak! Most miért bunkóskodsz?
10/10 anonim válasza:
Az én kutyám zsemle/sárga színű szuka labi, a neve Lordi, mivel hogy lány.Mit szólsz a Lordhoz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!