Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » L-2-Hga tunetei lehetnek ezek?

L-2-Hga tunetei lehetnek ezek?

Figyelt kérdés

Hogy az egy eves staffordshire bull terrierem fel egyes hangoktol, vagy beleszagol a levegobe, es elkezd remegni?

Annyira fel ilyenkor, hogy felbe kell hagynunk a setat, es csak otthon erzi jol magat?

Szerencsere egy heten egyszer fordul ilyen elo, de nagyon fel olyankor.

Hiaba huzom magammal, tolem is osszerazkodik ilyenkor, mintha tolem is felne, olyankor nem bizik senkiben.

2014. febr. 26. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézd, ez itt a _gyakori_kérdések. Egy baromi ritka, fajtaspecifikus betegségről, amiről a többségünk azt sem tudja, eszik-e vagy isszák, és alig van magyar nyelvű szakirodalom róla, az állatorvosodat kérdezgesd, jobban jársz vele :)
2014. febr. 26. 23:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Talan valaki masnak is csinalja ezt az egy ev koruli , meg kolyoknek szamito kutyaja.

Talan akkor nem keszitenem ki az allatorvosomat az aggodasommal.

Es talan megusznank egy remelhetoleg felesleges vervetelt egy feleslegesen kidobott nagyobb osszeggel....

2014. febr. 27. 02:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Nézd, ha ennek a betegségnek ez is tünete lehet, és jellemző a fajtára, akkor én megnézetném dokival. Feltéve, ha kezelhető, ennyire nem néztem utna, csak felületesen olvastam bele egy-két cikkbe.

Szerintem egyébként viszonylag normális viselkedés, mármint más kutya is csinálja (ettől még nyilván kezelendő), de alap, hogy mindig előbb a lehetséges egészségügyi okokat zárjuk ki. Aztán ha nincs semmi baja, akkor elkezdheted viselkedési problémaként kezelni a dolgot.

2014. febr. 27. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Ha beteg az legelőször is a mozgásán fog látszani és nem azon hogy félős, az más. Egyik ismerősöm ismerősének van ilyen kutyája és úgy derült ki a betegség, hogy elmentek úsztatós helyre és egyszer csak a kutya nem tudott úszni úgy kellett beszaladni érte a vízbe. Van hogy futás közben hirtelen felbukik,ha megrázza magát van hogy elesik mert nem tudja megtartani az egyensúlyát, szóval ilyen tünetei vannak nem olyan hogy megijed hangoktól. Én úgy tudom, de ezt ne vedd készpénznek, hogy ha beteg is másfél éves kor előtt nincs még tünete.
2014. febr. 27. 09:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolso, koszonom szepen a valaszod.

Hu, de nagy ko esett le a szivemrol...a mozgasaval hala Istennek, semmi gond, rohan, mint az agyugolyo, csak akkor esik, ha tulvallalja magat:-)

Szoval akkor a felelem mas..

Azert dokival beszelek errol is, mert fura, hogy csak neha jon ra, de akkor nagyon.

2014. febr. 27. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!