L-2-Hga tunetei lehetnek ezek?
Hogy az egy eves staffordshire bull terrierem fel egyes hangoktol, vagy beleszagol a levegobe, es elkezd remegni?
Annyira fel ilyenkor, hogy felbe kell hagynunk a setat, es csak otthon erzi jol magat?
Szerencsere egy heten egyszer fordul ilyen elo, de nagyon fel olyankor.
Hiaba huzom magammal, tolem is osszerazkodik ilyenkor, mintha tolem is felne, olyankor nem bizik senkiben.
Talan valaki masnak is csinalja ezt az egy ev koruli , meg kolyoknek szamito kutyaja.
Talan akkor nem keszitenem ki az allatorvosomat az aggodasommal.
Es talan megusznank egy remelhetoleg felesleges vervetelt egy feleslegesen kidobott nagyobb osszeggel....
Nézd, ha ennek a betegségnek ez is tünete lehet, és jellemző a fajtára, akkor én megnézetném dokival. Feltéve, ha kezelhető, ennyire nem néztem utna, csak felületesen olvastam bele egy-két cikkbe.
Szerintem egyébként viszonylag normális viselkedés, mármint más kutya is csinálja (ettől még nyilván kezelendő), de alap, hogy mindig előbb a lehetséges egészségügyi okokat zárjuk ki. Aztán ha nincs semmi baja, akkor elkezdheted viselkedési problémaként kezelni a dolgot.
Utolso, koszonom szepen a valaszod.
Hu, de nagy ko esett le a szivemrol...a mozgasaval hala Istennek, semmi gond, rohan, mint az agyugolyo, csak akkor esik, ha tulvallalja magat:-)
Szoval akkor a felelem mas..
Azert dokival beszelek errol is, mert fura, hogy csak neha jon ra, de akkor nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!