Mi lenne, ha nem törzskönyveztetnék többet?
"és csakis kizárólag akkor, ha magamnak szeretnék kiskutyát. "
Szvsz a tenyésztés eddig is így működött. Nem eladásra termelünk.
Törzskönyv nélküli kutyáért mert marha sok a 60ezer. Akkor mindenki ugyan úgy meg fogja venni a szaporított kölyköket, mint a tieidet, amik a fent vázolt formában nem sokkal lesznek jobbak, mint a többi, mivel törzskönyv nélkül ők is csak hisziapiszi kategória.
Szóval akinek nem kell törzskönyv, az nem "kennelből" fog venni sokért kiskutyát hanem a szomszéd utcából 10-ezerért.
Szerintem ezt az "új" rendszer pontosan a nagybaninak kedvez, legyen az az a fajta szapi, aki törzskönyveztet (időnként kamu szűrésekkel, vagy a nélkül), vagy aki mindig is lesz@rta.
Én megértem a lépést, jelenleg is gondolkozom hogy hogyan fogom tudni az alom kivitelezését.
Mert az eddigi költségeim sem térültek meg, s alig sikerült eladni a kicsiket, s az én tárcám se bírja el a 150es extra kiadást, mindezt úgy hogy a bugyimba is belenézhet a hatóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!