Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutya mérete meghatározza a...

A kutya mérete meghatározza a mozgás igényét?

Figyelt kérdés
Most ezen gondolkodtam ,hogy mi miért is nem akarunk nagy méretű kutyát,és végül is azért mert túl nagy mozgás igényű kutyát nem akarunk. Egy Husky volna az álmunk,de a már annál nemet mondtunk, hogy nagyobb kutya, de most gondolkodtunk ,hogy miért is. A házunkra rá merem mondani hogy nagy,az udvarunk viszont nagyon kicsi. Napi 2 óra sétát tudok nyújtani, plusz játék a parkban,de viszont a háznak nem minden háza lenne elérhető számára. Szerintetek?

2014. febr. 23. 21:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fajtán belül is egyed függő, terrierem van aki egész nap csak döglik a párnakupacán, és egy kis labdázástól már kivan, míg tesója órás ló mellett futás után is kis szunya után pörög...
2014. febr. 24. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem befolyásolja a méret a mozgásigényt! Nem is tudom honnan jött ez a feltételezés...

Csak egy tipp, mert tudom, hogy a suliban nem szokás elmondani: "de viszont" hibás. Vagy 'de' vagy 'viszont'.

2014. febr. 24. 14:23
 13/14 Akiteki ***** válasza:

Nyomatékosításnak hívják nyelvtanban, ha már nyelvészkedünk. :)

Az is teljesen igaz, hogy kutyája válogatja. Volt olyan huskym, aki a kutyasuliban a helybenmaradási gyakorlat alatt lazán elaludt. A whippetjeim közül meg 3 folyton bulizik egymással, a másik 2 meg csak akkor kel fel az ágyról, ha noszogatom, vagy ha jön a postás.

2014. febr. 24. 14:50
 14/14 Szilvi & Argos ***** válasza:

Onnan jött szerintem ez a tévhit, hogy a lakásban főleg kezdetben főleg kis testű kutyákat tartottak, ám köztük jó pár ugye kemény munkakutya volt régen, ergó mozgásigényük nagy LENNE, ha gazdik azt biztosítanák is. Beagle, spániel, yorkie, westie, stb mind-mind imád menni-menni-menni

De a nagy csúnya kutya nem való lakásba, mert NAGY, így kitalálták, hogy azért nem, mert nagy a mozgásigénye :D

2014. febr. 24. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!