Mi a véleményetek erről a videóról?
E szerint gazdája vagyok a kutyának, nem falkavezére.
Érdekesek az érvek, amiket felhoz. lehetne rajtra vitatkozni évekig...Szerintetek?
Abszolút igaz amit mond. Az utolsóról, hogy megölik a falkavezért, ha visszamegy a táplálékhoz, még soha nem hallottam, kicsit sántít is nekem ez a megfigyelés, de legyen igazuk.
A lényeg, hogy minden igaz amit mondott. Ha ezeket a dolgokat teszed (őrízteted a házat stb.) akkor nem te leszel a falkavezér. De az a kijelentés, hogy semmiképpen nem lehetsz, az nem igaz.
Őszintén szólva nekem tök mindegy hogy hívják. A lényeg, hogy én irányítom az életünket, mert én vagyok az ember, és a kutya egyedül nem boldogulna a mi válgunkban. Illetve arra sem vágyom, hogy ő ugráltasson engem. Ilyen egyszerű. Tök mindegy mi az, ha a mi boldog életünkhöz használ, akkor használ.
Az etológusokról meg csak annyit, hogy nagyon kedvesek és normálisak, én nyaraltam már velük, mert tesztekre is jártam hozzájuk, de őket inkább az elmélet meg a mások kutyáinak megfigyelése foglalkoztatja. Ami nagyon csicsás, meg érdekes, és jókat lehet róla diskurálni de ezek az elméletek nem fogják neked megmondani, hogy mit csinálj abban a pillatban amikor a kutyádra dobnak egy petárdát vagy egyéb vészhelyzetben. És tuti, hogy nem olyanoktól fogok tanácsot kérni a kutyakiképzésre, akiknek a kutyája meg vissza sem jön hívásra. És hát mit ne mondjak, azon a nyaraláson az etológusok kutyáival volt a legtöbb gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!