Sorrend jó? Acana, házi készítésű étel, brit táp
Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 19:00
1/11 anonim válasza:
Mire jó, vagy miben jó? Vagy mit szeretnél tudni? Melyik az egészségesebb a kutyáknak, vagy mit?
2/11 A kérdező kommentje:
Melyik a lejobb a kutyának?Minőségi sorrendet.A legjobbtól.
2014. febr. 22. 20:08
3/11 anonim válasza:
A házi készítésű nem tudom pontosan mit takar. Mert ugye valakinek maradék, vagy főtt stb..
Én első helyre raknám a BARF/PREY etetést, majd utána a tápokat. Az acana lehet összetételben jobb mint a brit, de nem egy kutya nőtt hirtelen tőle, és kapot csonthártya gyulladást stb..
4/11 A kérdező kommentje:
Nem maradékot,én főznék neki.Akkor acana,brit,"házi étel"?
2014. febr. 22. 20:26
5/11 anonim válasza:
Az Acanát nem tenném előre, nem igazán prémium táp max. annak akar látszani. A házi készítésű ételnél tényleg nem mindegy, hogy maradék vagy BARF vagy kiegészítés. A brit tápnak is van közép meg prémium kategóirája.
6/11 anonim válasza:
Házi készítésű, ha megfelelően van összeállítva az étrend.
Utána Brit és az Acana a 3.
7/11 anonim válasza:
Utolso elotti valasz nem tetszett. Acananak pl a Wild Praire tapja es a tobbi, mi 60% hus 40% gyumolcs, miert is nem minosegi tap? Ezek egeszen jok.
8/11 anonim válasza:
Utolso elotti valasz nem tetszett. Acananak pl a Wild Praire tapja es a tobbi, mi 60% hus 40% gyumolcs es zoldseg, miert is nem minosegi tap? Ezek egeszen jok.
9/11 A kérdező kommentje:
Brit táp jobb, mint az acana?Az,hogy lehet ?
2014. febr. 23. 00:07
10/11 anonim válasza:
1: házi koszt /barf étrend
2: "tápok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!