Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám nagyon sokat akar...

A kutyám nagyon sokat akar enni, miért?

Figyelt kérdés
A kutyám kis és közép méretű spitz keveréke kb 5-6 éves( örökbefogadtuk) lehetséges hogy depressziós? nincs már annyit sétáltatva mint anno talán ezzel kompenzálja az egyedüllétet? mit tehetnénk?

2014. febr. 22. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért eszik ennyit mert kutya (ragadozó).

Felkészül arra, hogy lehet, hogy most egy ideig nem fog tudni enni. Az már részletkérdés, hogy mivel gondolom szeretitek ezért etetitek, de attól még a génjeiben benne van.

A sétáltatás csökkentése csak akkor baj, ha nem éri el azt a szintet ami minimum kell neki. De ha tudsz minél több időt tölts vele:)

2014. febr. 22. 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem férges? Nekem sintértelepről befogadott kutyám van, sokat éhezhetett, már vagy 3 hete van nálam, és még mindig fal, meg se rágja a kaját, bármennyit meg tudna sztem enni. Mióta van nálatok? Ha "eltelik" és látja, hogy minden nap rendesen kap enni, nem kell falnia, akkor talán idővel leszokik róla.
2014. febr. 22. 15:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Kb. 3 éve van nálunk biztosan nem férges nemrég lett neki adva féreghajtó. úgy 2 évvel ezelőtt nagyon meghízott ezért kevesebb kaját adtunk neki lefogyott de most már csak azért 'keres fel' minket hogy adjunk neki kaját. Eddig pedig ilyen aligha fordult elő.
2014. febr. 22. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Van olyan kutya, amelyik nem akar sokat enni? :)

Nekem gy 50 kilós német juhász van, néha elképzelem hogy nézne ki, amikor annyit kapna, hogy már azt mondaná: kösz, már jól laktam. :)

2014. febr. 22. 15:39
 5/6 anonim válasza:

A mi kutyánk az addig eszik míg kinem hányja.

De ő se rágja meg csak talán annyit hogy becsukja a száját majd egyből jöhet a következő harapás.

2014. febr. 22. 15:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2014. febr. 23. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!