Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akik menhelyről hoztak kutyát!...

Akik menhelyről hoztak kutyát! Meddig volt hasmenése a kutyátoknak?

Figyelt kérdés

Már lassan 4 hete nálunk van a kutyus, de a kaki hááát, az még nem az igazi :D A szivárvány minden színe előfordult már. A legelső napokban kapott konzervet rizzsel és szárazat. Aztán áttértünk a rizs+főtt csirkehús diétára és fokozatosan belekevertem a szárazat. Pár napig már normális is volt a széklete, de aztán valaki adott neki olyan szárított bőrcsontot és fél óra alatt bedarálta és utána fosott megint. Most újra kezd rendbe jönni. Kedve szuper, étvágya hatalmas és állandóan játszana (nem kölyök). Féreghajtózva is volt azóta 2x.

Dokinál voltunk, ketten is mondták, hogy valszeg a környezetváltozás meg kajaváltás okozza. 2x már a Margit-szigeten is voltunk, hát az is hatalmas élmény volt neki.

Nálatok mennyi ideig tartott, mire rendeződött az emésztése? :)

2014. febr. 21. 09:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az Illatos hivatalos tápszállítója, támogatója az Eukanuba...megkérdezhetsz bárkit, azt kapnak...csak van aki konzervet, van aki inkább tápot, úgyhogy elhiheted, azt kapta.

Tudom, mert előttem is etették őket, alig fogadhatták el a dentastixet amit vittem az egyik kiszemeltemnek, mert mondták, hogy nem szeretik keverni a dolgokat.

Próbálj neki kefírt adni, vagy normaflore-t (napi 1), az helyrehozza a pocakját...én vállalom, hogy sokminden kipróbálása után mi a Romeo Excellence-nél kötöttünk ki (Aldi), mert ez volt az első, amit habzsolt, szépet kakilt, csillogott a szőre, mozgékonyabb, és nem hízik...két hónapja kapja ezt, még soha nem volt rá panasza:P

Nézz körül, nem eszik-e valamilyen növényt nálatok, vagy valamit nem ehet-e meg amit nem kéne...pl tejet nem kap-e, vagy ilyesmi...esetleg nem irritálja-e valamilyen vegyszer...vagy a bolhacsepp/bolhanyakörv? Az isten tudja mi változott:)

nálunk a zöld kaki volt ijesztő....normál állagú de zöld.

2014. febr. 23. 22:05
 12/16 A kérdező kommentje:

Na, ez az Eukanuba dolog érdekes :) Kezd amúgy normalizálódni a helyzet, szed probiotikumot, csak szárazat kap most már. Brit care száraztápot is evett amúgy, de attól ugyanúgy puhát produkált és elég sokat... Fokozatosan kevertem bele Royal canint, most jobb az állaga, aztán ha az elfogy, van még egy másik amit kipróbálunk.

Bolhairtót kapott (Fypryst). Kefirt is evett 3 napig, semmi változás nem volt. Kapott mézet is eleinte (a köhögése miatt, az szépen el is múlt), meg a minap pár karika banánt, lehet h. a banán is használt neki egy kicsit :)

Kedve változatlanul nagyon jó :)

2014. febr. 24. 09:22
 13/16 anonim ***** válasza:
arra készülj fel, hogy a sokszori tápváltás is hasmenést okozhat...tehát érdemes lenne egy olyannál megállapodni, amit rendszeresen tudtok neki venni. Brit care-ből is többféle van, én inkább azokat próbálnám, mert az hosszútávon is "olcsó", a Royal Canin pedig marha drága és sokak szerint nem is olyan jó.
2014. febr. 24. 17:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó bejegyzésem óta megint visszajött a hasmenése pár csepp vérrel a tetején, több alkalommal is, úgyhogy mentünk orvoshoz. Valószínűleg bélgyulladása van, kapott rá antibiotikum kúrát és 1-2 napig még diétán van. Viszont egy csapásra normális lett a kakija. Nem akarom elkiabálni, de nagyon úgy tűnik, hogy ez rendbe rakta.
2014. márc. 3. 13:53
 15/16 anonim ***** válasza:
de szuper:) esetleg az antibiotikum mellé normaflore-t adhatsz, nehogy bántsa az is:S napi 1 kell nekik:)
2014. márc. 3. 16:25
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen-igen, kap probiotikumot is :)
2014. márc. 4. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!