Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 9 honapos Pit bull-om van jo...

9 honapos Pit bull-om van jo minosegu tapot kap (Brit ), azt figyeltem meg h 1 kicsit felre all az elso laba, mit kell neki adni?

Figyelt kérdés
(holnap megyek allatpatikaba es veszek, csak kivancsisagbol kerdezem)

#pitbull #csontproblema
2014. febr. 19. 18:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogy érted hogy "félre áll"? Görbe?
2014. febr. 19. 18:41
 2/10 A kérdező kommentje:
a tapancsa
2014. febr. 19. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Fájlalja, terheli? Csálé lábak ilyen korban még normálisak, én zöldkagyló kivonatot adnék neki.
2014. febr. 19. 18:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem faljalja egyaltalan, foleg akkor latszik , amikor leultetem , zoldkagylokivonatot azt hol lehet vasarolni? :D
2014. febr. 19. 18:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Vagyis franciásan áll az egyik első lába.

Vagy örökölte a hibás tartást, vagy először nézesd meg dokival. Zöldkagyló nem fog segíteni ezen.

2014. febr. 19. 21:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Így áll? [link]

Ez franciás állás, ahogy az előző is írja.

2014. febr. 19. 22:19
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
zöldkagyló :D :D :D :D :D Hát persze. A piros kagylótól meg a füle fog kicsit csipkéződni... Ó, mekkora nagy az isten állatkertje :D
2014. febr. 20. 08:00
 8/10 Kliszta ***** válasza:

A tudatlanok kedvéért, a zöldkagyló kvonat nagyon jó, nem valami humbuk, viszont nem ész nélkül, ötletszerűen kell adni, hanem előtte doki mindenképp!!! Mert jó dolog, de nem biztos, hogy ez esetben is ez a megfelelő "gyógymód".

[link]

2014. febr. 20. 19:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt akartad mondani, hogy nem humbuG? Aztán utána miért azzal erősítetted ezt meg, hogy ebben az esetben nem ér semmit? :) A propoliszos méz sem humbug, nagyon jó dolog, csak épp nem erre, hanem torokgyulladásra...
2014. febr. 21. 08:06
 10/10 Kliszta ***** válasza:

Hupsz, humbug, igazad van :D (pedig én szoktam mindenkit kijavítani, na de senki se tévedhetetlen :) )

Egyébként pont ilyenre gondoltam, mint te a propoliszos hasonlattal, hogy nem hülyeség, csak nem biztos, hogy erre jó (én nem mondom, hogy nem ér semmit, csak egyáltalán nem biztos, hogy erre jó, ezt eldönteni dokinak kéne, mert a tünet többféle problémára is utalhat)

2014. márc. 18. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!