9 honapos Pit bull-om van jo minosegu tapot kap (Brit ), azt figyeltem meg h 1 kicsit felre all az elso laba, mit kell neki adni?
Vagyis franciásan áll az egyik első lába.
Vagy örökölte a hibás tartást, vagy először nézesd meg dokival. Zöldkagyló nem fog segíteni ezen.
Így áll? [link]
Ez franciás állás, ahogy az előző is írja.
A tudatlanok kedvéért, a zöldkagyló kvonat nagyon jó, nem valami humbuk, viszont nem ész nélkül, ötletszerűen kell adni, hanem előtte doki mindenképp!!! Mert jó dolog, de nem biztos, hogy ez esetben is ez a megfelelő "gyógymód".
Hupsz, humbug, igazad van :D (pedig én szoktam mindenkit kijavítani, na de senki se tévedhetetlen :) )
Egyébként pont ilyenre gondoltam, mint te a propoliszos hasonlattal, hogy nem hülyeség, csak nem biztos, hogy erre jó (én nem mondom, hogy nem ér semmit, csak egyáltalán nem biztos, hogy erre jó, ezt eldönteni dokinak kéne, mert a tünet többféle problémára is utalhat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!