A bichonomnak miért van lábszaga?
Figyelt kérdés
tegnap volt megfürdetve,lakásban lakik.Ritkán megy ki,mert van pelenkája,mégis büdös a lába.2014. febr. 18. 17:10
21/26 anonim válasza:
Most ugye viccelsz? 2 hetente fürdeted?? az nagyon sok! én kb. 2-3 havonta fürdetem, és ő rendszeresen van lent az utcán, minimum napi 3x. Nem korpás még a kutyád??
22/26 anonim válasza:
Az enyém évente ha egyszer fürdik sokat mondok, akkor is nyáron, és felhigítom a kutyasampont előtte. Pedig nagytestű panelkutya aki 3-4 órákat partyzik most épp a mocsokban a pajtikkal. Az egyik fele leszárad, a másikat letörlöm törölközővel, a maradékot kifésülöm. Sose fogom megérteni azokat akik 2 hetente vegyszerrel átmossák a kutyát azért hogy tündibündi illatos kis hópelyhecske legyen...
23/26 anonim válasza:
20. válaszoló voltam.
Nem nem korpás a kutyám. Mondom 2 hetet is kibír. Nem azt jelenti, hogy 2 hetente fürdetem, hanem hogy 2 hétig nem büdös. De ha megtalálja a Drágám a legnagyobb pocsolyát akkor kénytelen vagyok fürdetni többször...
24/26 russs válasza:
megertelek, en se tudom sokszor kivinni a kutyam naponta kb kiviszem egyszer 3 orat es ennyi, van pelenkaja mert mar kiskora ota, mikor meg nem szabadott levigyem mert nem volt beoltva raszokott es ha nem rakok akkor a foldre vegzi el a dolgat, de minden 3 naponta cserelem!
25/26 Firestorm válasza:
3 naponta?Egyre jobb.Ez a vicc kategóriába való!
26/26 anonim válasza:
Utolsó előtti, beleraknálak a saját sz***rodba meg h***ugyodba de ne aggódj, 3 naponta majd cserélem! Te amúgy normális vagy? Azért mert lusta vagy sétáltatni a kutyádat NORMÁLISAN, még nem kéne neki pelenka. Ha meg el akarod venni akkor elveszed és kész. Majd megszokja hogy nincs, de ha eleve nem teszel alá, akkor nem is lesz soha. Nem a kutya a hülye, hanem a "gazda", de nem szívesen nevezlek annak ha nem haragszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!