Nektek is szokott puszikat adni a kutyatok? Es ti viszonozzatok? (Persze nem nyalogatva csak cuppogva, puszi a noziara, vagy a pofiara) 14L
Azt nem szeretem ha szájon nyal.. Az arcom nem zavar. Puszit szoktam neki adni a feje tetejére ha olyan kedvem van.
Most az új kis kutyám arra tanítottam meg hogy eszkimó puszizzunk :D az mindenki szerint elfogadható és nincs megbotránkozás sehol :D
Mi a fene az a nozia, pofia?
Egyébként nem szokott. Nálunk tilos a nyalakodás a felugrálással együtt.
4es;Nem hiaba az a neved ami..
Mellesleg nem kaptam el semmit-.- Miert kapnek el barmit is?
En szoktam puszilgatni ot ,es o is mindig rengetegszer nyalogatja az arcom vagy a szam.
Ami erdekes ha megharap visszaharapok,es utana csak puszilgat ,ugy kell levakarnom magamrol ot .
a szájra nyalással csak annyi a baj hogy ő szájával végez mindent a fenekétől a nemiszerve tisztán tartásáig mindent. Az úton útfélen megkostólt dolgokról ne is beszéljünk.
Tehát ha nicns szerencséd 1-1 puszival kaphatsz egy adag kikit vagy hüvelyváladékot is a szádba rosszabb napokon egy kicsit a tüzelés véréből akár vagy a séta közben benyalintott szemetekből...
én se engedem, hogy szájon nyaljon. nálunk az orrát nyomja az én orromhoz vagy az arcomhoz de sose dugja ki a nyelvét. nem is akarja.
Azonban azt erős túlzásnak érzem, hogy bármit elkapnék tőle. tisztább, meg egészségesebb, mint sok ember. 100%-ra tudom, hogy ha lennék olyan beteg elme, hogy egymásszáját nyalogassuk se kapnék el tőle semmit.
De, kedves fertőzéssel dobálózó, gondolom a neved nem véletlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!