Segítség! Ma hoztuk haza a kiskutyát. Baja van?
Nem, Te kötsz bele mindenbe. Nem 6 hetesen jönnek elő a problémák. Bár olyan is van. Az is lehet, hogy már 2 hét múlva beteg lesz, de az is, hogy majd évek múlva.
Kívánom, hogy ne legyen, de sajnos az ilyen kutyáknak van a legnagyobb esélye, hogy állandó orvosi kezelésre szoruljanak.
Ott csesztem el hogy feltettem a kérdést..
Nem baj, hál' istennek üzenetben nagyon jó, értékelhető tanácsokat kapok, normális hangnemben, segítőkészen. Úgyhogy amiért ilyen kedves emberhez volt szerencsém, mégiscsak megérte.
De azért a hangsúlyon és a stíluson elgondolkoznék emberek ;)
Ennyi ostoba embert te jó isten...
Ha nem én veszem meg a kutyát, akkor is kerül valahova te szerencsétlen csökevény. Így meg hozzánk került, jó helyre. Megvehettük volna a 100 ezer forintos törzskönyvezett kutyust is, de inkább őt hoztuk el, mert láttuk milyen körülmények közé született..
Ha baja lesz, arról nem mi tehetünk. Itt most mindent megkap, nagyon boldog kutyus. Innentől kezdve nem érdekel a véleménye senkinek sem..
És az akitől a tanácsokat kapok különb mindegyikőtöknél, mert ő tényleg segít! Nem pedig osztja az észt fennkölt hangnemben. Több tapasztalata van kutyák terén mint nektek összesen. Csak épp arra sem méltat titeket hogy leálljon vitázni veletek. ;)
"Ha nem én veszem meg a kutyát, akkor is kerül valahova te szerencsétlen csökevény."
Remélem, élőben nem így beszélsz, mert nagyon hamar megkapnád azt a k*rvnagy parasztlengőst, amit anyád kihagyott a nevelésedből.
"Megvehettük volna a 100 ezer forintos törzskönyvezett kutyust is, de inkább őt hoztuk el, mert láttuk milyen körülmények közé született.."
Iiiigen, el tudom képzelni :D
"Ha baja lesz, arról nem mi tehetünk."
Valóban. Ti ÉS a szaporító. Viszont azért a további 10-20-40-100 kölyökért, akiket még lehoz, mert a hozzád hasonló olcsójános idióták eddig is elvitték mindet, már bizony TE vagy a felelős, a többi kölyök gazdájával együtt.
"Több tapasztalata van kutyák terén mint nektek összesen."
Igen, nyilván több tapasztalata van, mint egy harmincakárhány éve kutyázó tenyésztőnek...
"Csak épp arra sem méltat titeket hogy leálljon vitázni veletek."
Ó, basszus, most mehetek megint sírni :'( Hogy lehetek méltatlan egy random névtelen senki társaságára? :'( hát komolyan ennyire szar ember lennék? :'( De hadd tippeljek: balkan? csapos? :D
Sippara, látom téged ez éltet :D Bravó! Nyugodtan kommentelj még ide, sokan kiváncsiak a véleményedre :) Sajnos én nem vagyok köztük.
Utolsó: Sajnálom ami a boxereddel történt, a mi kutyánk viszont makk egészséges, úgyhogy aggodalomra semmi ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!