Veszít a kutya a szépségéből ha vágott a farka?
Figyelt kérdés
Vagy észre sem veszitek, mert nem az a fontos?2014. febr. 16. 17:20
1/9 gergo1998 válasza:
ez igazán fajtátol függ, és attol hogy hordod-e kiállításra vagy csakk házikedvenc
2/9 anonim válasza:
Fajtától függ, de ha már választani kell, akkor általában a vágottra szavazok. Rottweilernél vagy spánielnél például kifejezetten bántja a szememet a hosszú farok, de egy vizslánál meg észre sem veszem.
3/9 anonim válasza:
Miért veszítene? Nekem pont attól lesz szebb, ha olyan fajta, hogy megszokott nála a vágás!
4/9 anonim válasza:
Ma voltam a Fehován: vágatlan dobikat láttam.
Rondák voltak.
5/9 anonim válasza:
Nekem meg semmilyen esetben nem tetszik a vágás. Na? Ízlések és pofonok - különböznek.
6/9 anonim válasza:
Fajtafüggő, meg ízlés függő. Pl. a corsoknál nekem nem tetszik a vágott farok, ahogy a vizsláknál se igazán. A rottweilereknél se, sokkal szebbek hosszú/természetes farokkal. Persze, ha normális farkuk van, nem zászlós, vagy kunkorodó.
Talán a snaci és a dobi tetszik vágott farokkal.
7/9 Imola Ágnes válasza:
Én szeretem vágatlanul. Vágatlan farkú rotim van, ráadásul felfele kunkorodó...szerintem nagyon jól áll neki.
8/9 anonim válasza:
Nekem meg két hasonló kvalitású kiskutya közül kellett választanom. Az döntött, hogy az egyik farkatlan volt! Őt választottam. Na és? :D
9/9 anonim válasza:
Szerintem beteges, ha valaki a csonkolt állatokra gerjed...
Nekem a pitbull, spániel, dobermann mind eredeti állapotában a legszebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!