Most igy mit csinaljak?
Van 2 kuvaszunk de egyikkel se foglalkozunk...En nagyon szeretnek egy mudit mert az az alomfajtam de ugye itt van a ketto kuvasz es az hogy nezne ki hogy ok kinzodnak a mudi meg mindent megkap.
A kan be is van zarva....
Szoval eleg rossz az eletuk.
Ma megprobalom a lanyt megsetaltatni ha apam megengedi. Ha sikerul jon o is es akkor mind kettonek vegre lesz egy csodas napja.
A kan 1 masik pedig 2 eve van nalunk.
Ha lenne egy mudim neki napi 3x seta ami kb 5 oraig tartani, az esos idokben pedig 3 oraig. Rendesen megtanitanam az ilyen ul,fekszik ..stb-t es nem szenvedne mert le lenne farasztva.
De mint mondtam 2 szenvedo alany melle 1 boldog eleg rossz lenne. Szerintem gyakran ossze is kapnanak.
Azt kivanna hogy meghaljanak meg gonoszsag!
Most akkor legyek turelemmel meg vagy 3-4 evig?
Foglalkozz a kuvaszokkal. Pont. Ha mellettük lesz még időd egy mudira is, hajrá!
Egyébként mi lesz 3-4 év múlva? Vagy nálatok csak 6 év a kutyák átlagéletkora? mert akkor úgy általában felejtsd el a kutyatartást, keress új gazdát a mostaniaknak, és ne is jusson eszedbe többet ez a dolog.
ha ennyire nem foglalkoztok szegény kutyákkal akkor legalább ajándékozzátok el őket, nekik is jobb lesz és nektek is
de lehetőleg jó helyre, ahol nem bántják őket, törődnek velük és nem kutyakészítőmasinának használják fel a két kutyát
"Ha lenne egy mudim neki napi 3x seta ami kb 5 oraig tartani, az esos idokben pedig 3 oraig. Rendesen megtanitanam az ilyen ul,fekszik ..stb-t es nem szenvedne mert le lenne farasztva. "
Mi tart vissza, hogy ezeket a már meglévő két kutyáddal csináld??
11 eves vagyok...
Es nem ertelmeztitek rendesen..de nem baj:)
Azrt 3-4 evig mert ha igy folytatjuk meghalnak...
Alomfajta, vele nottem fel es 9 evesen hunyt el a volt mudink. En akkor voltam 7 eves.
Megprobalok veluk foglakozni de hozzam kepesek hatalmasok ugy 2-en
Legalább a kant engedjétek ki a kertbe a szuka mellé, ha már semmi foglalkozást nem kapnak!!!!
Istenem, miért kell minden fűnek-fának kutya manapság?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!