A ti kutyátok elvan magában? Játszik egyedül?
Ha egyedül van itthon akkor alszik általában, de van hogy elkezd játszani is (párszor már felvettem kamerára, mert kíváncsi voltam mit csinál :) )
Ha itthon vagyunk és éppen nem játszunk vele, akkor is le szokta magát foglalni a játékaival. Plüssök, kötél, kilukasztott focilabda. Szóval ő egyedül is játszik ha úgy van. :)
Itthon nem játszanak, csak pihennek.
Lent sétáknál az öreg rotim csak ballag mellettem, szaglászik, de ha labdát lát még mindig "meghülyül".
A német juhász az folyamatosan szórakoztatja magát, az képes egy tobozzal órákig eljátszani. Mindig talál magának valamit, botot, palackot stb.
Egymással játszanak, ha mégse akkor az egyik dobál magának bármit, rágcsál, veszekszik a fadarabokkal/plüssökkel, mert nem játszanak vele, piszkálja a lábával, pont mint egy macska (elég nagy termetű kutya:D). A másik plüssöket hordozgat a szájában, vagy a pet-palackok kupakját rágja le.
A szárított rágcsa vagy egy nagy marhacsont jó ötlet.
Kedves Kérdező!
Én is sokat gondolkodtam ezen, mert az én kutyám is ilyen.
Két megállapításra jutottam:
Pici korától én irányítom a játékot, hogy mikor, mivel játszunk. Rengeteg mindenre megtanítottam, bujócskázni, tárgyakat megkeresni, "kártyázni" stb, mert láttam is milyen boldog, ha játszunk vagy új dolgot tanulunk:)
Viszont soha nem hagytam elől neki semmit, a rágócsontokon kívül, hogy ne rágjon összeg ezt-azt. Jelenleg közel 4 éves és a világ legjobb kutyája, de magában nem játszik talán ezért.
Különösebb problémát nem okoz, már túl vagyok azon az ámulaton, hogy más kutyái micsoda szórakozást csapnak egy-egy játékkal magukban otthon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!