Magyar vizsla jelleme? Vizsla tulajdonosok vannak itt?
Nagyon tetszik a Magyar vizsla fajta,nagyon szeretnék is egyet,de olvasgattam róla és azt írják állandó mozgásra van szüksége,mivel vadász kutya.
Én naponta kétszer vagy háromszor tudnám kivinni futtatni vagy sétálni,egy vagy másfél órára,azután lakásban lenne.Mindig volna vele itthon valaki,szóval nem lenne egyedül,de ez az állandó mozgásigénye megijesztett egy kicsit.
Valóban sokkal több mozgásra van ahhoz szüksége,mint amit én biztosítani tudok neki,hogy nyugodt maradjon és ne szedje darabokra a házat?
Ha ezek mellett a feltételek mellett lehet vizslám,akkor milyen neműt ajánlotok? Ivartalanítva melyik bújósabb,nyugodtabb?
Ha tudod mozgatni, akkor nem lesz vele bajod, azonban fel kell készülni rengeteg labdázásra, otthon meg a vakargatásra, amíg a kezed el nem zsibbad.
Ha együtt sétáltok, arra is számíthatsz, hogy megvéd. Az enyém egy fülvakarásért a vacsit is odaadná, de egyszer az utcán csúnyán szólt valaki hozzám... aztán futott (A kutyát sem addig, sem azóta nem láttam olyannak)
Arra készülj fel, hogy a játék mindennél fontosabb lesz neki, a fegyelmezés elkezdése az katasztrófa, de amikor rájön az ízére akkor imádni fogja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!