Ez vajon valós vagy kamu? Mennyire reális ez a videó?
Csak 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK illetve ERŐS IDEGZETŰEKNEK!SOKKOLÓ!
Az elején kételkedtem a valóság alapjában,aztán a végére elbizonytalanodtam.Nem tudom elképzelni,hogy valaki így jár és egy másik emberrel boldogan kamerázza és nem tesz semmit.Illetve a kutya is olyan furcsa,egyszerűen túl zavaros az egész nekem.Ti mit gondoltok erről?
http://www.youtube.com/watch? V=PYSZvYAmHXY&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DPYSZvYAmHXY&has_verified=1
Emese: azóta kicsit változott a jogi helyzet.
Továbbá. Egy jó területőrző kutyának az idegent figyelmeztetnie kell. Ha ezek után az továbbra is megy, akkor támadnia kell és hátrálásra vagy a cselekmény abbahagyására kell bírnia. Ha máshogy nem megy, akkor harapással vagy fogással. Ha a behatoló ezek után nem mozog tovább, akkor a jó kutya el fogja engedni. A pásztorkutyás tesztek erről szólnak.
Igen, szerencsére változott a jogi szabályozás. Tisztában vagyok, mit kell tennie a kutyának egy ilyen helyzetben, és meg is tette.
Viszont: az emberek megítélése nem változik a jogszabályokkal... A környéken sétáknál rettegnek tőlünk, pedig tényleg semmi ok nincs rá. A környéken lakók szépen megkértek, ha már vagyok olyan felelőtlen, hogy egy ilyen "veszélyes" ebet kiviszek az udvarról, legyek szíves csak és kizárólag szájkosárban és rövid pórázon tartani. A két kezem már nem lenne elég, hogy megszámoljam, hányszor próbálták megmérgezni.
Tehát ha ilyen incidens történik, nagyon hamar közellenséggé válsz... sajnos... és a kutyádat okolják... pedig ő csak tette, amit az ösztönei súgtak.
Én itt sem tudom a kutyát okolni. Van bandogos ismerősöm, aki harcoltatott kutyákat rehabilitál. A legtöbb gyerekes családba került eddig, soha nem volt velük gond. Sohasem a kutya a hibás, viszont azt tudomásul kell venni, hogy ragadozókés farkastörvények szerint élnek. Másrészt kutyát tartani senkinek nem kötelező, ezért én úgy gondolom, akit a saját kutyája halálra tép, meg is érdemli.
Van kutyában is az a kaliber, amit igenis fogni és nevelni kell, mert akár fegyver is lehet. Persze, mutatós meg menőn néz ki, de egy kutya nem erre van.
Ez a fazon is szépen megfizette a tanulópénzt, de sajnos a kutya látta kárát. A háttérsztorival én biztos hagytam volna, mert ha valóban kennelben tartotta és verte is a kutyát, meg is érdemelte amit kapott.
Egyetértek.
Valóban sok kutya nem való akárkinek,főleg a dominánsabb illetve "agresszívabb" kutya.Akiknek nem értenek a neveléshez vagy beletojnak azoknak meg abszolút semmilyen nem való.
Én belemászhatok a staffim szájába,sőt (tudom rossz szórakozás) de az orrát is beszoktam kapni időnként,ha túl rossz és akkor észhez tér,nyúzhatom és még a harapása sem olyan erővel történik,hogy az fájjon,természetesen csak játék közben harapdál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!