A ti fajtátok közössége milyen? A szakmai közösség, munka, egyetértés létezik a gyakorlatban? A tenyésztők utálják egymást?
Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 14:55
11/17 anonim válasza:
#8 Nehéz ügy, de sokszor ezeknek a nagy része csak rágalom, pontosan az a lényege, hogy a jövendő vásárlókat elijesszék. Magam részéről a legocsmányabb módjának találom az előre jutásnak a másik becsmérlését. Ha valaki csak úgy tűnik jobbnak, hogy ehhez egy másik embert belenyom a sz*rba, attól az én szemeben csak mélyebbre süllyed. Szerintem ne ez alapján válassz kennelt. Menj el több emberhez, nézd meg a kutyáit, és olyanokkal vedd fel a kapcsolatot, akiknek tőlük vannak kutyái. Szerintem ez sokkal valósabb képet alkot, mint az ilyen sárdobálást akár csak elolvasni is.
12/17 A kérdező kommentje:
Igen, amit utolsó írt, azt kell tenni kennelválasztáskor. :)
A mudin kívül más magyar fajtás nincs itt? Csak mert ők valahogy sokkal szervezettebbnek tűnnek (jahm igen, én is mudis vagyok, és eszméletlen, ami itt megy).
2014. febr. 13. 10:09
13/17 Akiteki válasza:
A magyar agár sem jobb.
Konkrétan 4 klubról van tapasztalatom. Még a szánhúzók a legnormálisabbak.
14/17 anonim válasza:
Kérdező, te végigolvasod a válaszokat?? Csak az első oldalon kb. 4 fajtás irt. nemcsak mudisok.
15/17 A kérdező kommentje:
S azok közül a mudin kívül melyik magyar fajta? :)
2014. febr. 14. 09:57
16/17 anonim válasza:
ok, ez elkerülte a figyelmem, de a kérdés szempontjából szerintem ez lényegtelen., Vannak olyan klubbok, ahol nem is beszélnek egymással.
17/17 A kérdező kommentje:
Hát, az is érdekes lehet, kösz az infót. xD
De azért azt hiszem, kérdezőként hadd döntsem el én, mi a lényeges a saját kérdésem szempontjából. ;)
2014. febr. 15. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!