Nagyon vad a kiskutyám!?
Véresre harapdálja a kezem, a karom.. ha megakarom simogatni azt játéknak veszi és harap teljes erejébol.. Kistestu kutya, 10 hetes de nagyon fáj a harapása. Hogyan szoktassam le róla? Ha ráverek a seggére vagy az orrára egy kicsit még jobban csinálja.. :/
Hallottam olyan módszerrol, hogy ha megharap akkor vizipisztollyal locsoljam le, ez beválhat? 19L
Pont most írtam egy másik kérdéshez le a módszert, az összes kutyámmal ezt csináltam.
Ha harap, akkor felvisítok, kiadok egy ilyen magas hangot: "ÍÍÍ". Erre szinte az összes kutya felkapja a fejét, hogy jaj, ez meg mi a fene volt?
Az alomban a kicsi kutyák is ezt csinálják, mikor játszanak. Akkor szokták megtanulni, hogy mekkora szabad vagy nem szabad harapni.
Részemről ez több kutyánál is bevált. A vízipisztoly hülyeség, nem kéne, hogy féljen a víztől később...
Koszonom a válaszokat!
Sosem utottmeg erosen, ne értsetek félre. Remélem kinovi a harapdálást, ezen kivul nagyon édes kutya az egész család szereti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!