Mire véljem ezt? És még van p*fája hirdetni a neten?
Most találtam ezt a hirdetést egy Facebook adok-veszek oldalon. Ti örökbe fogadnátok őket??? A körülmények sz*rok. Miért nincs ivartalanitva a szuka kutya???
Én is átestem a ló túloldalára, amikor azt képzeltem, hogy befogadok ilyen kutyusokat. Már jó sokan vannak. Én naiv, azt hittem, leoltatom őket, chipet kapnak, rendbe szedem a bundájukat, szocializálom őket és majd szépen jelképes árért (oltás, chip ára, vagy legalább egy része) találok nekik gazdit. Tele vannak hirdetési oldalak kutyáért könyörgő hirdetésekkel. De csak ingyen, meg helybe szállítva, meg tápot meg felszerelést is adjak. Szépek, aranyosak, csak nem fogja senki megtéríteni nekem a ráfordítást, holott ha valaki elviszi ezek nélkül, akkor ezzel kell kezdenie, hogy kifizeti az állatorvosnak.
Pontosan azért akarja elajándékozni, mert valószínű, hogy nem tudja ezeket a dolgokat megoldani. És az még valószínűbb, hogy szerinte a kutya az kutya és nem lakásban kell tartani. Sokan gondolják így és ezzel nincs semmi baj, amíg megfelelő védett, valamennyire meleg helyen tartja őket és ad nekik rendesen enni és inni.
Nem kell minden kutyának ágyban aludni, ezt a gazdája szabadon eldöntheti.
A lényeg, hogy a gazda gondoskodni akar a kutyákról.
Ránézésre nem csont és bőr az anya, ezért ránézésre az is feltételezhető, hogy oltott.
Nem szabad egy kép alapján megítélni senkit, mert esetleg téves következtetést vonunk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!