Nem tudom a dobermann mennyire staffi jellegű,de elegánsnak elegáns,rövid a szőre,lehet vele sportolni és kinti-benti tartásra tökéletes.
Kutyaiskola mellett pedig nem lehet gond.
Igaz,nagyobb mint a border.
Egyébként,ha túl "staffis" :D akkor valamilyen terrier (jack russel,foxi pl.) vagy esetleg pincser?
2014. febr. 8. 15:00
2/13 A kérdező kommentje:
Mindenképp valami nagyobbat szeretnék én is a dobira gondoltam de apa miatt nem lehet :DD
2014. febr. 8. 15:03
3/13 anonim válasza:
Agár?
2014. febr. 8. 15:06
4/13 anonim válasza:
Boxer? Vagy az staffis? Esetleg rotweiler?
2014. febr. 8. 15:07
5/13 anonim válasza:
Az angol,arab és magyar agár rövid szőrű,szerintem elegáns,bírja a kiképzést,viszont egyeseknek elég taszító,hogy ilyen vézna :D
De legalább egyáltalán nem staffis...:D
2014. febr. 8. 15:09
6/13 anonim válasza:
Esetleg valamilyen agár (bár őket nem elégíti ki az agility szerintem, vagy ír szetter, magyar vizsla? Vagy még egy belga juhász is jó lehet, mondjuk nem pont a malinois, mert annak többre van szüksége, mint az általad felsoroltak, de mondjuk egy tervueren?
2014. febr. 8. 15:28
7/13 anonim válasza:
Kedves utolsó, amennyi hülyeséget összehordtál itt nettóban azt díjazni kéne.... o.O
Kérdező: vizsla jó ötlet, esetleg a malinois.
2014. febr. 8. 15:55
8/13 anonim válasza:
Mi bajod van a válaszommal, 7-es??
2014. febr. 8. 15:58
9/13 anonim válasza:
Golden retriver, de ha annak túl hosszú a szőre, akor ugyan ilyen jellegü a labrador.
2014. febr. 8. 17:19
10/13 anonim válasza:
6,8: a probléma az, h hülyeségeket írsz. Attól h az agár a leggyorsabb kutya, nem egyenlő azzal h nagy a mozgásigénye - így ez a mondatod, h "bár őket nem elégíti ki az agility szerintem", nem helytálló. A malinak ez az élet amit a kérdező leírt ideális lenne - szerinted mivel kéne neki több?? Valamint a kérdező írta h nem akar hosszúszőrűt, erre ajánlgatod az ír szettert meg a terveurent... Megjegyzendő az ír szetterrel lehet agilityzni, de kérdés milyen szinten.... Csak ennyi ami nem stimmelt :o))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!