Normális ez a sok sírás?
Volt már sok kutyám, akik meg voltak nevelve. Majdnem féléves csivava-mopsz kutyám viszont maga a pokol. Soha nem azt csinálom amit ő szeretne, ha sír vagy szimplán nem figyelek rá. Konkrétan mindig sír, de tényleg állandóan. Szófogadó kutya, kutyasuliban is jól teljesít, ezzel nincsen probléma. Nem bagatelizálok el semmit, ha rossz fát tett a tűzre, akkor grabanc vagy tiltószó. Behívható..
Mindegy, szóval más szerint sem neveletlen.. Cak állandóan nyávog, mint egy macska. Komolyan nem tudom már ezt hogyan kezelni. Szimplán erre hajlamos és ennyire kényes vagy tényleg nem ártana még jobban odafigyelni rá? Egyébként van mellette 2 nagytestű kutyám, akik soha normálisan viselkednek. Nem értem, hogy mit rontottam el, de úgy érzem néha az agyamra megy :( 24 órából 20 at sír, mert olyan kedve van. :(
Ez elég fura. Szerintem valamit jelezni akar ezzel. Lehet el kéne mondani egy dokinak, mert lehet, hogy fáj valamije és ezért sír/nyüszít.
Ok nélkül nem szokták hallatni a hangjukat átlagos körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!