Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért piszkálják a kutyusomat?

Miért piszkálják a kutyusomat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már nagyon régota piszkálnak az iskolában a kutyusommal kapcsolatban!Ezeket mondják: fúj de ronda, undormány, patkány stb. Probálok visszavágni hogy hát szebb mint te meg hasonlók de azt nem tudom miért piszkálják:(
2014. febr. 7. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Irigykednek rád. :-)

Egyébként milyen kutyád van.

2014. febr. 7. 16:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Képet tudsz róla mutatni?

Amúgy meg még ha ronda is lenne,mi közük hozzá?Én csak sajnálni tudom az ő kutyájukat/macskájukat ilyen hozzáállással...

2014. febr. 7. 16:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Máltai Selyem de most a helyzet az nem olyan hogy öltöztetem és táskában hordom ahogy szokták mondani mindig földön sétál.
2014. febr. 7. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézd, akinek eszébe jut ilyet mondani, azzal már alapból valami nincs rendben, úgyhogy semmi értelme foglalkozni vele. Ostobák mindig voltak és lesznek is.
2014. febr. 7. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy akik piszkálják, mennyi idősek? És a kutyusod?
2014. febr. 7. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert a gyerekek szeretnek piszkálódni. Ha te még reagálsz is rá, annál jobban fognak piszkálni.
2014. febr. 7. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Fiú vagy, vagy lány? Ha lány, akkor nem értem a piszkálódást, ha fiú, akkor igen. Mert azt gondolják, hogy egy fiúhoz nem méltó egy ilyen kis kutya.

De ne foglalkozz vele. Én chihuahua tenyésztő vagyok, és az utóbbi időben gyakori, hogy megjelennek 100-120 kilós emberkék és saját maguknak csivit vesznek. Az egyik ilyen "kisember" pl testőrként dolgozik Ausztriában. Úgyhogy én a helyedben nem foglalkoznék senkivel, szeressétek egymást a kutyussal és kész. Mindegy milyen fajta, az nem számít. Van egy keverék kutyusom is, aki nagyon csúnya (borzalmasan), de ugyan úgy lehet szeretni, mintha gyönyörű szép lenne.

2014. febr. 7. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!