Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az autón belül miben legyen a...

Az autón belül miben legyen a kiskutya, amikor hazahozzuk?

Figyelt kérdés
Szállítóbox, vagy egy sima műanyag doboz, kibélelve takaróval? a lábamnál lenne a doboz. nem tudom, hogy praktikus :) 3 órás az út.
2014. febr. 6. 18:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyámat egy nagyobb fajta műanyag dobozban hoztuk haza.Bár igaz, nálunk az út 1 órás volt.Egy műanyag doboz megteszi, tegyél majd bele meleg takarókat, ne fázzon a kutyus. :)
2014. febr. 6. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül mész? Mert ha más vezet, nyugodtan lehet ölben is:) Nálunk végig így volt, addig is szokott engem, még kicsit aludt is. Csak egy takarót/törölközőt érdemes tenni az öledbe.
2014. febr. 6. 18:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
én is ölben hoztam, nem én vezettem:) egy pléd volt nálam, de az is lekerült, és csak öleltem és öleltem:)
2014. febr. 6. 19:13
 4/10 Akiteki ***** válasza:
100%
Ha egyedül mész, akkor zárt box, nehogy bemásszon a pedálokhoz. Ha többen mentek, akkor akár ölben is.
2014. febr. 6. 19:14
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, nem én vezetek majd, úgyh tudok a kutyusra figyelni.
2014. febr. 6. 19:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 5 órás volt az út és lábnál utazott.
2014. febr. 6. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi vonaton hoztuk el,ölben utazott,kb.egyórás út volt.Nagyon kulturált volt baba létére.
2014. febr. 6. 20:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ölben hoztam haza, el nem engedtem volna :)
2014. febr. 7. 09:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elhoztuk a kutyámat akkor a párom vezetett, mellette az anyósülésen az öccse ült, én hátul a kutyussal az ölemben. Ez volt az első utunk.

Amikor én vezetek, akkor az anyóson ül a táskájában. A kutya rögzítve a táskában, a táska rögzítve az ülésben.

Sokszor utazunk autóval, ha csak nem én vezetek akkor kivétel nélkül az ölemben ül (hozzá tartozik, hogy a kutya 1 kiló). Egyszer egy 19 órás autóutat nyomtunk le a hátsó ülésen :)

2014. febr. 7. 09:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

mi is ölben hoztuk el, aztán beleült a kibélelt lavórjába Németországig :D

volt olyan utunk hazafele, mikor annyi csomag volt, hogy ölbe került a kutyu, 20 kilós, annyira nem volt kényelmes egyikünknek sem :)

2014. febr. 7. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!