Kutyusnak használ a NIZORAL? Tapasztalatok?
Köszönöm a válaszokat.
Szegénykém kapott már steroid injekciót is, meg tablettát is, de nem akarom túlzásba vinni, mert utána meg a máját és a veséjét nem biztos h rendbe tudom hozni.
Inkább ezt a viszketést kéne kikezelni. Most Happy Dog Afrika tápot kap, ami leírás szerint egy fehérjeforrást tartalmaz (strucchús) és gluténmentes.
Ha minden igaz, így már csak a tüneteket kell kezelni, és akkor rendbejön. :)
Azért tettem fel a kérdést, mert halottam ellenvéleményt is, miszerint kutyának nem használ, viszont a gyógyszertárban nincs más gombaölő sampon. :)
Szóval köszönöm mégegyszer, ma délután már Nizorállal fürdetem, remélem nekünk is segít. :)
gombaölő még a teafaolaj, allergiára ha jól tudom még szoktak kókuszolajat használni...plusz szoktak almaecetet mézzel adni a vizébe, esetleg mézes almaecetet. Olvass utánuk, sokan mondják.
Ami nekem még bevált, az a gumifésű, tehát amit a kezedre csatolsz vagy kesztyűként felveszel és gumi sörtéi vannak....plusz a cortizeme krém. Az állatpatikában kapható, gyulladáscsökkentő, allergiás tünetekre is adják. Nekünk rendbehozta a korpát:) (nem tudok fürdetni, kinti kutya,hideg van, kellett valami:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!