Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja van a kutyámnak?

Mi baja van a kutyámnak?

Figyelt kérdés
Kicsi kora óta dédelgetem, babusgatom, rendszeresen viszem sétálni, a legjobb kajákat kapja, ha hideg van, beengedem a garázsba, vagy pincébe, hogy ne fázzon, nyáron mindig fürdetem, hogy szép tiszta és illatos legyen, fésülni is szoktam, ha bugancos a szőre, és így tovább. De mégis, amikor kinyitjuk a kaput, az első adandó alkalommal világgá megy. Úgy fut, mintha kergetnék, és amikor szólok neki, még jobban elkezd szaladni. Annyira felidegesít ezzel az a hálátlan kis dög, hogy az valami hihetetlen... Most is megszökött, de már azért sem hozom haza! Hiába kap büntit, rá két napra kezdi előröl... Arról nem is beszélve, hogy bárkivel képes elmenni, hízeleg mindenkinek. Amikor elvitték pároztatni, és csak 4 nap múlva jött haza még csak oda sem jött hozzám. Nagyon szeretem, de borzasztó rosszul esik, amit művel! Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehet kezdeni egy ilyet hálátlan kis izével?
2014. febr. 4. 15:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Egyébként az én kutyám kicsi korában került hozzám, mert olyan helyen volt a másik két testvérével, hogy folyton elverték őket, és sokáig be is pisilt. A másik két kiskutyát, a testvéreit pedig később agyonverték. És kislány kutyáról van szó.

Ami pedig azt illeti normálisan kérdeztem, normális válaszokat vártam, de a sok bírka az tud bégetni... Mindegy. Nem alacsonyítom le magam hozzátok... :) A többieknek továbbra is köszönöm a segítséget, megpróbálom valahogy orvosolni a problémát.

2014. febr. 4. 19:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez sajnos be tudja folyásolni a viselkedést hogy mindig verték :S Kutyaiskolába kéne járnotok! Vagy szakértő tanácsát kérni. Egyébként ez tényleg nem így van hogy minél többet adsz neki, annál jobban fog tisztelni. Hidd el, szeretni szeret, csak nem tisztel eléggé. Esetleg olvass el pár könyvet a falkavezérségről, sokat segíthet!

Egyébként milyen kuyta?

2014. febr. 4. 21:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Ő egy kis terrier.
2014. febr. 5. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!