Mi baja van a kutyámnak?
Egyébként az én kutyám kicsi korában került hozzám, mert olyan helyen volt a másik két testvérével, hogy folyton elverték őket, és sokáig be is pisilt. A másik két kiskutyát, a testvéreit pedig később agyonverték. És kislány kutyáról van szó.
Ami pedig azt illeti normálisan kérdeztem, normális válaszokat vártam, de a sok bírka az tud bégetni... Mindegy. Nem alacsonyítom le magam hozzátok... :) A többieknek továbbra is köszönöm a segítséget, megpróbálom valahogy orvosolni a problémát.
Hát ez sajnos be tudja folyásolni a viselkedést hogy mindig verték :S Kutyaiskolába kéne járnotok! Vagy szakértő tanácsát kérni. Egyébként ez tényleg nem így van hogy minél többet adsz neki, annál jobban fog tisztelni. Hidd el, szeretni szeret, csak nem tisztel eléggé. Esetleg olvass el pár könyvet a falkavezérségről, sokat segíthet!
Egyébként milyen kuyta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!