Németjuhász fajtamentés elképzelhető, hogy lakásba is ad kutyát?
Figyelt kérdés
Mindig nézegetem a kutyáikat, de a legtöbbhöz kifejezetten azt írják, hogy vagy nagyon erős kezű gazdinak ajánlják, vagy kertesházba, ki-be járással. Én nagyon szívesen befogadnék egy kutyust. Szerintetek van értelme megpróbálnom?2014. febr. 4. 15:38
1/5 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg, ha tényleg szeretnéd.
2/5 anonim válasza:
Én azért nem kaptam onnan kutyát, mert elmondtam, hogy csak akkor lesz beengedve a lakásba, ha fél a vihartól vagy ha beteg. Soha többet nem foglalkozom velük, akkor a csalódás volt! Bronzkoszorús mesterkiképző vagyok, ezt nekik is elmondtam...
Próbáld meg, kívánom, hogy több szerencsével járj!
Ki a kiszemelt?! :)
3/5 anonim válasza:
Próbáld meg, bár nem sok sikert jósolok. Én szerettem volna elhozni tőlük két testvért, nem lett volna szívem elszakítani őket egymástól. Luxus körülmények közé, és nem ment.
4/5 anonim válasza:
A második vagyok... Nem tudom miért kell lepontozni, amikor csak a tapasztalatomat írtam le! Remélem aki lepontozott jól megszívja...
5/5 anonim válasza:
Én meg sem próbáltam tőlük kutyát örökbefogadni,pedig volt már német juhászkutyám,őt a rendőröktől hozhattam el..csak a facebookos oldalukat néztem meg de nekem valamiért túlon túl szigorúnak hatnak,és olyan mintha nem is gazdát,hanem kiszolgáló személyzetet keresnének a kutyának saját külön kastéllyal.Szóval neked sok sikert,próbáld meg,hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!