Hogy kell a tenyésztőtől való elhozás után nevelni egy ír szettert?
Figyelt kérdés
idős mellé szeretnénk.2009. dec. 6. 19:17
1/7 anonim válasza:
A tenyésztő szivesen segit benne.
2/7 anonim válasza:
A tenyésztő oda sem adja úgy a kiskutyát, hogy előtte ne tartson egy pár órás kiselőadást neked!
3/7 anonim válasza:
Fokozatosan szoktassátok hozzá az idős kutyushoz a kicsit. Ő már megszokta, hogy egyedüli kutya, lehet az elején zavarni fogja a hebrencs aproság. De vele lehetőleg nagyon sokat foglalkozzatok, nehogy féltékeny legyen. Lehet az első perctől efogadja, Te ismered őt, biztos látni fogod. Azért legyen valaki mindig mellettük az első időkben.
4/7 A kérdező kommentje:
jaj félre értetted utolsó: idős ember mellé szeretnénk :D
2009. dec. 8. 17:46
5/7 anonim válasza:
:))) Akkor mi a kérdés? Mennyire idős a bácsi, néni? Ő lenne a gazdája? Kertes ház, vagy lakás? Olyan sokmindentől függ. Az idős emberek ,pláne ha egyedül laknak, nagyon szeretik a kiskutyákat:)))
6/7 A kérdező kommentje:
bácsi és néni 70 felett vannak és kertes házba :DDD a kutya vételt meg a dolgait majd mi kifizetjük tehát ez nem akadály :DD
2009. dec. 10. 14:18
7/7 anonim válasza:
Igazábol az a kérdés mennyire tudják a néniék kezelni egy kutyakölyök aktivitását. cipőrágás, lopkodás stb. Nálam tavaly volt egy csodaszép 6 éves némejuhász, ugy szedtem össze az utcán. Nagyon sokáig hirdettem, hátha valaki keresi ezt a kedves állatot. De senki. Aztán az expresszen találtam egy idősebb házaspár hirdetését, hogy örökbefogadnának kölyköt. én felvettem velük a kapcsolatot, és kértem csak nézzék meg, nem kötelezi őket semmire. A kutyus első pillanattól kezdve ugy viselkedett mint aki hazaérkezett. El sem mozdult a bácsi kerekesszéke mellől. azota is nagyon félti, és szereti az uj családját.Ebből azt akartam kihozni, ha fárasztó nekik egy kicsi kutya, akkor lehet érdemesebb lenne körülnézni egy menhelyen, és egy 2-3 év körüli, már nyugodtabb kutyust hazavinni. Ha mindenképp fajtatisztát szeretnétek, akkor vannak fajtamentők, náluk tudtok érdeklődni. A döntés nálatok. maj ird meg mi lett az eredmény:) szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!