Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta (esetleg melyik...

Milyen fajta (esetleg melyik kennel) kutya van a képen?

Figyelt kérdés

A Fehova poszter első helyezett kutyája érdekelne. Nekem, laikusként tricolor border collie-nak tűnik, de nem vagyok benne biztos.

[link]

2014. febr. 3. 11:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, meglett a megfejtés (kennellel együtt).

Én köszönöm mindenkinek, aki akart segíteni, akkor is ha tévedett. Reméljük, ránk nem "mester tenyésztőkre, és kutya szakértőkre", nem súlyt le az ég, mert képtelenek vagyunk megkülönböztetni, két oly hasonló fajtát. Tudom nehéz elképzelni, egy kutyákban járatos embernek, de ez nem yorki vs. berni pásztor összetévesztés volt azért többek (köztük én is) részéről. Mindkét fajta tetszik, próbálom megismerni a border collie-t és a aussie-t is, ezért is kérdeztem rá a fajtára (az aussie lett volna a 2. tippem). Remélem, ha februárban ellátogatok a Fehovára nézőként, láthatok szép kutyákat, akkor is ha hülye lesz (mert ez biztos) az összes fajtát jellemezni és felismerni.

2014. febr. 3. 12:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Na, azon a képen meg aztán 200%, hogy aussie.
2014. febr. 3. 12:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Én a név után amit írtam nem neked címeztem :D Bocsi, hogy nem voltam egyértelmű
2014. febr. 3. 12:45
 14/14 Akiteki ***** válasza:
Bocsi, miközben írtam, megfejtették. :)
2014. febr. 3. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!