Aki 4-6 órát is eltölt a szabadban kutyázással, milyen ruházata van így télen?
A csizma és a kesztyű érdekelne leginkább, a nadrág, kabát kérdést megoldottam már.
A csizmám elvileg -10 fokig teljesen jó lenne, gyakorlatban viszont majd lefagy a lábam benne. Nektek milyen csizmátok van, amiben nem fagy le a lábatok?
Kesztyűből most vettem síkesztyűt, ebben viszont nem fogok tudni adni jutalom falatot. A többiben viszont lefagy a kezem. Milyen kesztyűtök van, amiben nem fáztok?
Nagyon ajánlom mindenkinek, egész meleg, de vékony, simán lehet benne falatot adagolni, kimosni is fél perc utána. Néha nem árt zsebre dugni, ha az ember sokat és aktívan lógatja kint a kezét, de kutyázáshoz ennél jobbat egyelőre nem tudok elképzelni, sokkal melegebb és kényelmesebb egy akármilyen kötött kesztyűnél, és teljesen szabadon mozog benne a kezem.
Aldiban lehet venni hőtükrös talpbetétet meglepően jó 700ft-ért.
Síkabát és egy jageralsó megoldotta eddig a problémáimat.
Kesztyű meg olyan, hogy az újjai vége le van vágva és kész. Amíg nem osztom a jutifalatot addig meg zsebben van.
Mondjuk én alapjáraton nem vagyok olyan fázós ezeket csak nagyon hidegben veszem fel kesztyű talán idén még nem is volt rajtam.
A hőtükrös talpbetétet mindenképpen ajánlom. Lehet decatlonba meg sport boltokba is kapni.
Köszönöm!
Kesztyűből eddig kötött kesztyűt használtam, az ujja vége nyitott volt és rá lehetett húzni, ha nem használtam a kezem egy ideig. 1 óra után szétfagynak az ujjaim.
Ez a kesztyű nagyon fázósoknak is jó lehet, akumi?
Csizmából ilyen csizmám van:
Most vagy nem igaz, amit oda írtak, vagy extrém fázós vagyok.
Ezt a talpbetétet szerintem kipróbálom.
Én rémesen fázós vagyok, de komolyan, baromira. De mióta megvan a kesztyűm meg a nadrágom, kutyázás közben jól érzem magam :) Sokszor alul is öltözöm melóba, mert a reggeli kutyasétáltatásnál olyan jó idő van... :D
Meg ebben a kesztyűben pl. kimegyek pecázni a kutyával, ami azt jelenti, hogy egy óráig fogdosom (váltott kézben, de akkor is) a hideg alumínium rudat, és az sem okoz gondot. Már azon filózom, hogy kéne venni még 1-2 párat, mielőtt esetleg kivonják a forgalomból, hogy legyen későbbre is, bár eddig ennek sincs semmi baja, olyan, mintha új lenne, pedig megvan vagy 3 éves.
Na akkor tuti, h velem van a gebasz :D
Szombaton horgászoknak való overálban voltam, ebben nem fáztam:
Közel vagyok ahhoz, h horgászoknak való csizmát vegyek, de 16eFt-ot kicsit sokallok érte :D Mondjuk az -40 fokig jó :D
Szerintem a talpbetétet ki fogom próbálni :)
Oks :D
Akkor kesztyűt és talpbetétet fogok venni a decathlonba :D
Köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!