21/21 anonim válasza:
a kutya NEM (NEMNEMNEM!!!) olcsó dolog!!!
ha fajtatiszta kutyét szeretnél, akkor törzskönyvest kell venni, szűrésekkel stb stb. ez nem olcsó dolog, nyilván hülye lesz egy tenyésztő 50ért adni a kölyköket, ha több százezreket költött az alomra. ha mindent számolunk, akkor 120 ezer sem fogja visszahozni, pláne most!
az én kutyám 90 ezer volt, négy évvel ezelőtt. én összegyűjtöttem, azóta is gyűjtök, hogy tudjam fizetni. szeretnék még egy kutyát, és képzeld, bármennyire is kerestem itthon, nem találtam meg azt amit szeretnék. külföldön viszont igen. több, mint 1000 km-re és majdnem 1000 euróért... van enni pénzem? nincs.
összegyűjtöm, ha kell évek alatt, ha belegübbedek is? igen. mert ha tényleg szeretném, akkor várok és teszek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!