Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hányás hasmenés hústol?

Hányás hasmenés hústol?

Figyelt kérdés
Acana az alap, mellette főzok rendszeresen húst a kutyanak. Semmit nem változtattam mégis újabban húsos napon hányás hasmenés van:(
2014. febr. 2. 09:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Vadhus, szarvas, disznó vegyesen fogyasztóval...tehát mindig fozom.
2014. febr. 2. 13:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen, csak a disznót nem szabad nyersen. De az egyéb dolgok miatt, fagyasztani kell napokig, így minden elpusztul, ami nem oda való. Akkor biztonságos. Én is Budán lakom! És igen itt több kutyának van f.sós baja...
2014. febr. 2. 23:09
 13/17 A kérdező kommentje:

Eleve fogyasztva veszem a mammut mögötti piacon. Ott azt mondták mehet nyersen....én inkább fogom, amúgyis szoktam mellé mást is rakni (rizs, tészta)

Délután majd átballagunk a rendelőbe a biztonság kedveert

2014. febr. 3. 07:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Tésztát ne adj, de most tényleg van valami hányós hasmenős vírus, én is hallottam róla.
2014. febr. 3. 10:26
 15/17 A kérdező kommentje:
szemét is dörzsöli, oké ez fajtajellegzetesség is lehet, de eddig nem volt...most meg halmozottan lerobbant a kisasszony, pedig nem változtattunk semmin
2014. febr. 3. 10:29
 16/17 A kérdező kommentje:

főleg rizst szokott kapni, ritkábban tésztát...de mi a baj a tésztával?

Naponta 3szor néha 4szer sétál...nincs rajta túlsúly, tiszta izom

2014. febr. 3. 10:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Semmi hasznos nincs a tésztában, ugyanakkor tele van szénhidráttal. Ha valami ballasztot szeretnél a kajájához, inkább csak rizst használj.
2014. febr. 3. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!