Ezek alapján tudtok nekem kutyát ajánlani/linkelni? (többi lent)
Nagy kertünk van.Szomszédba van egy kan labi kutya simán át tudna menni hozzá szóval barátságos legyen a kutyákhoz és a macskákhoz is (az is van itt a környéken)
könnyen tanítható,okos,ház őrző ,
Barátságos legyen az emberekkel.Ne legyen gombóc kutya hanem vékonyka (de nem csont sovány)
Kinti kutya lenne de be is jöhetne, de nagyrészt kinti.
nem szeretnék pici kutyát se a legnagyobbat hanem közepeset.
Rövid szőrű ,Kan(de ez nem a legfontosabb)és jövőhétre legyen min 9 hetes max 11-12 hetes.
Ennyi jutott hirtelen az eszembe.
Előre is köszönöm !:)
Gondoltam hogy egy vicces ember majd a plüsst mondja rá...
Kb fél óra -1órát tudnám sétáltatni.kutyasuli vagy itthon tanítanám. Kirándulni nem mennek vele.az"ŐV"öset nem értem hogy mi.délelőtt 8-14ig nem lennék otthon, de mindig van valaki otthon aki tudna rá vigyázni.
ÖV: őrző-védőzés
Ne hari, de amit írtál arra kizárólag a plüsskutyát lehet ajánlani!
Vagy változtass az elképzeléseiden,vagy ne vegyél kutyát.
Ez komoly? " jövőhétre legyen min 9 hetes max 11-12 hetes"
Remélem, hogy vki csak poénkodik...
Egy hét alatt nem lehet felelősen kutyát választani, és ez nem is lehet szempont a kutya választásánál.
Arról nem is beszélve, hogy egy része annak, amit leírtál, nevelés kérdése. Az, hogy egy kutya kikkel/mikkel barátságos, a szocializációtól függ.
Szerintem nézz körül menhelyeken, vannak kölykök is. Ha mindenképpen ragaszkodsz az egy hetes határidődhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!