Nektek mit mondana a kutyátok ha megszólalna?
"Adjál már a gyrosból lééégyszi! Már majdnem két éve éheztetsz folyamatosan, te meg tömöd magadba a kaját... Néha mikor bedobsz a tálamba valami maradékot mindig azt hiszem mostantól jófej leszel, erre megint zabálsz és nekem csak az marad ami a nagy hasadba már nem fér be, naaa! Na jó, ha rám se nézel akkor arrébb ülök, mondjuk ide, a tv elé. Na most már látsz? Nem? Oké, akkor kicsit közelebb jövök....mégegy kicsit...mégegy kicsit... Ha iderakom a fejem a kanapéra talán észreveszel... Júúúj, ezt most mind megkapom? De jó arc vagy gazdi! Hát ez a múltkorihoz képest tök sok, komolyan, meg vagyok veled elégedve. *felzabálja a táljából, két mp-el később* Na és sétálni mikor megyünk???"
Hatalmas forma, két éve nem képes megérteni, hogy a kunyerálással semmit nem ér el. Kezdem azt hinni, hogy a lakótársaim titokban etetik. :D Két éves kan shar pei, menhelyről
Nekem azt, hogy "vau vau!".
Ezt pontosan tudom, mert a múltkor ezt írta SMS-ben.
Erről a kérdésről z a kép jutott az eszembe :)
Remélem azt, hogy "Szeretlek!", mert én nagyon szeretem őt. :)
Amúgy valószínűleg olyat még, hogy "Séta-séta-sétálni akarok még-még!" vagy
"Gazdi, engedj már fel az ágyra, sokkal jobb ott aludni az öledben, mint a földön." - De most piszkos vagy, most sétáltunk, majd megtisztogatlak, akkor feljöhetsz. "Mit neked egy kis sár! Nekem sem lett tőle semmi bajom, amikor meghemperegtem benne." :D
Amikor pedig itthon marad egyedül, és hazajövünk, akkor "Gazdigazdi, dejó, hogy hazajöttetek, annyira hiányoztatok, azt hittem, már sose jöttök haza, de tényleg, annyira kétségbeestem, de olyan jó, hogy itthon vagytok velem, sose hagyjatok itt többé!"
"Jaaaaaaj, te vagy??? Már úgy vártalak!!!! Gyere, gyere, gyere!"
(pár mp múlva)
"Ohh, igen!!! Most itt vakarj. Ezazzzz!!! Na, most mi van, hova mész? Ohh, játszani akarsz, akkor megyek! Vigyázz, jövök!!! Na, most miért nem tetszik, hogy rád ugrottam sáros mancsokkal?"
"Virrrrrrrrsliiit, virsliiiiiiit"
"Sétáljunk, sétáljunk!"
"Maradt még abbóla virsliből?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!