Tenyészet látogatás vásárlási szándék nélkül?
Imádom a border collie-kat, de tudom, hogy nem tudnám kielégíteni az igényeit, ezért lemondok arról, hogy lesz a közeljövőben egy ilyen kiskutyám. Viszont konkrétan szerelmes vagyok beléjük. Azt találtam ki, hogy ellátogatnék egy tenyészetbe "babázni", ismerkedni, de nem tudom mennyire lenne készséges a tenyésztő, mennyire zavarná, ha csak és kizárólag "nézelődni" megyek. (Volt már negatív tapasztalatom ilyen téren, igaz nem kutya tenyésztő volt az illető)
Vagy más szemszögből megközelítve a kérdést, tudtok ajánlani olyan tenyésztőt aki szívesen fogadna?
A tenyésztő nem azért nem fog beengedni nézelődni, mert nem akarsz vásárolni, hanem azért mert félti a kiskutyákat a fertőzésektől. Bárhonnan be lehet cipelni (busz, üzletek, utca...) A kiskutyák meg bármit nagyon könnyen elkapnak.
A szaporító meg azért nem fog beengedni, mert ő meg nem szeretné, hogy valaki lássa, hogy mi van nála, meg mennyi stb.
De szerintem azért egyet-kettőt megkérdezhetsz, esetleg megengedi, hogy ha van többször oltott kutyuskája. Végül is a nézelődőből lesz a leendő gazdi egyszer.
Értem.
Egyébként most látom, rosszul írtam, kiállításon volt rossz tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!