Hol található Budapesten, vagy közvetlen környékén, olyan kipróbált kutyaiskola, ahol ténylegesen jó eredményt lehet elérni? Milyen árakra lehet számítani?
Mi az hogy jó eredményt? Verseny szinten, vagy csak hobbi szinten?
Amúgy Kőbányai KKI nagyon jó, és ott aztán vannak eredmények is. :) Nem oda járok, mert nem pesti vagyok, de sok kutyást ismerek onnan, és le a kalappal előttük.
Mia feladat?
A kutyaiskolák is specializálódnak bizonyos szinten. Vannak iskolák, ahol elsősorban örző-védő kutyákat képeznek, vannak agility iskolák, vannak iskolák akik problémás kutyákkal is foglalkoznak. Tehát tudni kéne a feladatot.
üdv!
én a Veresegyházi kutyasuliba járok kb fél éve,és sztem elég jo a suli,az én kutyám elég sok mindent megtanult,
habár sztem azt kéne eldönteni hogy mire tanitsuk meg a kutyát,
de minden kutyasuliba a gazdát tanitják ,
Cerberos, Népszigeti Kutyaiskola, Budakalászi Kutya Paradicsom.
Mindegyiknek van honlapja, fenn vannak a képzések és az árak is (google, első talált ;)).
A kutyaiskolákban veled együtt tanul a kutya, hiszen elsósorban neked kell megtanulnod, hogy érts a kutya nyelvén, kezelni tudd.
Ha egy kutyát kiképeznek, csak akkor ér valamit, ha a gazdi is " ki van képezve". Ha nem ért a kutyákhoz, akkor továbbra sem tudnak egymással semmit sem kezdeni.
Amit te szeretnél azt bármelyik kutyaiskolában megtanulhatjátok, keresd ki ami szimpatikus neked.
Haj!
én ajánlottam a Veresegyházi kutyasulit !
én oda járok kb 4honapja kérlek,és megvallom hogy sokat tanult,(most nem azt mondom hogy vizsgára is elmehet holnap)de tudja hogy mia z hogy hozzám, ül,fekszik,lábhoz,és hogy visszajöjjön amikor hivom,
de itt az a lényeg hogy nemcsak a suliban kell tanulni,hanem otthon is,mert akkor nem ér semmit az egész!!
sok türelem, kell hozzá,remélem sikerrel jársz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!